Στην κάμερα της εκπομπής «Ποιος είναι πρωινιάτικα;» του Open και το δημοσιογράφο Γιώργο Οικονομάκη μίλησε η Κατερίνα Στανίση η οποία αυτήν την περίοδο προετοιμάζεται για την πρεμιέρα της στο North Live Stage. Η τραγουδίστρια αρχικά ανέφερε: «Θέλω να ευχαριστήσω τον Γιώργο Αρσενάκο, γιατί κάποια στιγμή μέσα στην απελπισία μου με πήρε τηλέφωνο και μου είπε ότι θέλει να συνεργαστούμε. Είναι προς τιμήν του».

Μιλώντας για την προσωπική της ζωή είπε: «Έχω περάσει δύσκολους χωρισμούς, με κλάματα. Είμαι γυναίκα, δεν ξεχωρίζω σε κάτι. Έχω βάλει και τα κλάματα πάνω στην πίστα χωρίς να το θέλω, στο “Δικά σου νέα προηγούνται”. Γύριζα από πίσω για να μη φαίνομαι. Άνθρωποι είμαστε κι εμείς» και πρόσθεσε: «Υπήρξα τρίτο πρόσωπο σε μία σχέση, στην αρχή. Όταν το έμαθα ήταν ήδη αργά, είχε «δέσει» το γλυκό. Έχω κάνει πολλά λάθη. Όχι άλλα λάθη, δεν μας παίρνει».

«Το λαϊκό το έχουν χτυπήσει πολύ και το χτυπάνε ακόμα. Λες λαϊκά τραγούδια και λένε: “α η σκυλού”. Εννοούν το πολύ λαϊκό. Εγώ όταν βγήκα, αυτή ήταν η φτιαξιά μου. Προσπάθησαν να με βάλουν κάπως στο έντεχνο αλλά εγώ ήμουν αλλού. Αυτό μου άρεσε, αυτή ήμουν και με αποδέχθηκε ο κόσμος έτσι όπως είμαι», σημείωσε η Κατερίνα Στανίση.