Μετά το σάλο που προκλήθηκε από τις χτεσινές δηλώσεις της Πηγής Δεβετζή πως δεν πιστεύει τις κατηγορίες που έχουν προκύψει τις τελευταίες ημέρες κατά του ηθοποιού και Ευρωβουλευτή Αλέξη Γεωργούλη, η Ολυμπιονίκης σήμερα έσπευσε να ξεκαθαρίσει τη θέση της. Η κ. Δεβετζή ανέφερε πως παρερμηνεύτηκαν τα λόγια της.

Σήμερα, λοιπόν, η Πηγή Δεβετζή έκανε τηλεφωνική παρέμβαση στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου «Super Κατερίνα», καθώς ήθελε να τοποθετηθεί. Μάλιστα, η ίδια αναφερόμενη στις χτεσινές της δηλώσεις, είπε πως «Με πήρε μία δημοσιογράφος, που ήξερα ότι δούλευε σε εσάς, και μου λέει: “δώσε μου μία δήλωση για το θέμα”. Της μίλησα γιατί νόμιζα πως δούλευε για εσάς ακόμα. Τα λόγια μου παρερμηνεύτηκαν και άκουσα τον εξάψαλμο».

Πιο συγκεκριμένα, η Πηγή Δεβετζή θέλοντας να ξεκαθαρίσει τη θέση της απέναντι στην υπόθεση του Αλέξη Γεωργούλη, είπε πως «σέβομαι και θαυμάζω τους Έλληνες που τιμούν την πατρίδα σε όλες τις γωνιές του κόσμου. Δεν το χωράει ο νους μου για έναν άνθρωπο που γνωρίζω ως ευγενή και ευγενικό πρόσωπο. Έχω πέσει από τα σύννεφα, θα ήθελα πραγματικά να είναι όλα ένα ψέμα. Πραγματικά παρερμηνεύτηκε χτες η δήλωσή μου. Υποστήριξα έναν άνθρωπο, γιατί τον γνωρίζω. Ουδέποτε δε θα ήθελα μια γυναίκα να βιώσει μια κακοποιητική συμπεριφορά. Θα αποφανθεί η Δικαιοσύνη και εάν έχει συμβεί το παραμικρό, θα είμαι η πρώτη που θα το καταδικάσω».

Από πλευράς της, η παρουσιάστρια Κατερίνα Καινούργιου ανέφερε πως «η αλήθεια είναι ότι κι εγώ που είδα μία αναπαραγωγή από τα sites είπα ότι αποκλείεται η Πηγή που ξέρω εγώ, που στηρίζει τις γυναίκες, που έχει υπάρξει δίπλα σε γυναίκες που έχουν κακοποιηθεί, να κάνει τέτοιες δηλώσεις. Η δημοσιογράφος έχει φύγει από εμάς και εργάζεται αλλού», σχολίασε από την πλευρά της η Κατερίνα Καινούργιου.

Οι χτεσινές της δηλώσεις στην εκπομπή «Το Πρωινό»

Η Πηγή Δεβετζή είχε μιλήσει χτες στην εκπομπή «Το Πρωινό» με τον Γιώργο Λιάγκα, όπου είχε κάνει τις πρώτες της δηλώσεις μετά την αποκάλυψη των κατηγοριών κατά του Αλέξη Γεωργούλη. Εκεί, η ολυμπιονίκης είχε αναφέρει πως «τον Αλέξη τον γνωρίζω πάρα πολλά χρόνια. Είναι ένας αξιοπρεπής άνθρωπος, ένα πάρα πολύ καλό παιδί και τον συνάντησα στο Ευρωκοινοβούλιο πριν από ένα μήνα που είχα πάει καλεσμένη. Εντάξει, μιλάμε τώρα είναι γελοία πράγματα αυτά. Για κάποιον σκοπό έγινε όλο αυτό. Δεν πιστεύω τίποτα, δεν υπάρχει περίπτωση να έχει γίνει κάτι τέτοιο. Τον στηρίζω, τον έχω πάρει τηλέφωνο. Δεν πιστεύω τίποτα, είναι αστεία αυτά τα πράγματα».