«Έβρισα τον εαυτό μου και την τύχη μου τη χορεύτρια» εξήγησε η Μαρία Σολωμού αναφερόμενη στο περιστατικό το οποίο καταγράφηκε από την τηλεοπτική κάμερα του Open και κατά το οποίο η ηθοποιός αντέδρασε έντονα όταν ρωτήθηκε για το act που θα έκανε στο Madwalk.

Η Ελεονώρα Μελέτη και οι συνεργάτες της στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» σχολίασαν την αντίδραση της Μαρίας Σολωμού αλλά και τα σχόλια που ακούστηκαν για την συμπεριφορά της ηθοποιού από τις πρωινές εκπομπές.

«Δεν με ενοχλεί καθόλου που η Μαρία Σολωμού αντέδρασε έτσι. Θεωρώ ότι είναι μία φυσιολογική αντίδραση ενός ανθρώπου. Ταυτίζομαι με τη Μαρία. Κι εγώ σε προσωπικές μου στιγμές άμα τσαντιστώ ή κάτι με εκνευρίζει το έχω εύκολο. Είναι βίωμα, είναι χαρακτηριστικό των ανθρώπων να είναι πιο εκδηλωτικοί και λίγο αθυρόστομοι. Κάποιοι λένε ότι είναι και σύμπτωμα ευφυίας…» σχολίασε η Ελεονώρα Μελέτη.

«Δεν με ενοχλεί, πραγματικά. Ίσως επειδή είναι μία έμπειρη γυναίκα και εξοικειωμένη με τις κάμερες ίσως να περίμενα να στρίψει το αυτοκίνητο» τόνισε η παρουσιάστρια.