Για τον ρόλο του στο Μαύρο Ρόδο αλλά και αυτόν του… Φατσέα μίλησε ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης, που φάνηκε μάλιστα να ενοχλείται από την «αιώνια» σύγκριση με τον ρόλο που τον σημάδεψε στο Καφέ της Χαράς.

Ειδικότερα, μιλώντας σε δημοσιογράφους και ερωτηθείς για τον «πολύ διαφορετικό ρόλο στη νέα σειρά του Mega σε σχέση με τον Φατσέα» ο ηθοποιός φάνηκε ενοχλημένος και είπε: «Αλίμονο αν στους ρόλους ήταν μέτρο ο Φατσέας. Δηλαδή, αυτό που μου λέτε τώρα, τι είναι; Το μέτρο είναι ο Φατσέας; Ο Φατσέας δεν με αφορά καθόλου πια, έχει τελειώσει, πέρασε σαν ρόλος μαζί με άλλους εκατοντάδες. Αλίμονο αν κάθε φορά σκέφτομαι να πω το “ναι” για να μην κάνω τον Φατσέα».

Στη συνέχεια δήλωσε πως για να «κλείσει» μια δουλειά, προσέχει τρία πράγματα. «Καλό σενάριο, λεφτά και καλούς συνεργάτες» είναι, σύμφωνα με τον ηθοποιό τα τρία πράγματα που τον κάνουν να «κλείσει» μια δουλειά.

Τέλος, σε ερώτηση για τις κόρες του και αν του ζητούν συμβουλές, ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης είπε: «Αν οι κόρες μου θέλουν συμβουλές, πάνε στους φίλους τους και στο γκόμενό τους, πράγμα που είναι λογικό και φυσιολογικό. Αν τους πω εγώ κάτι, μάλλον θα το πετάξουν και θα κάνουν το δικό τους ακριβώς γιατί είναι η συμβουλή του πατέρα».