Ελεύθερη δήλωσε η Σάσα Σταμάτη σε δηλώσεις που παραχώρησε στην κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα» ενώ ανέφερε πως για να την κερδίσει ένας άνδρας πρέπει να την αγαπάει πάρα πολύ. Αναφορικά με την πρόσφατη περιπέτεια υγείας της, η Σάσα Σταμάτη τόνισε πως: «Την περασμένη Παρασκευή το πρωί ξύπνησα και είχα μία δυσφορία, μούδιασαν τα χέρια και η γλώσσα μου. Πήγα στο Θριάσιο Νοσοκομείο, έβαλα προληπτικά Holder τη Δευτέρα, το βγάλαμε την Τρίτη και δόξα τω Θεώ όλα καλά. Ήταν από το άγχος».

Σε ότι αφορά το ότι τη φετινή σεζόν βρίσκεται εκτός του τηλεοπτικού τοπίου, η Σάσα Σταματη αποκάλυψε πως δεν είχε καμία πρόταση και τόνισε πως «νομίζω ότι δεν τους κάνω».

Για το θάνατο του πατέρα της, η Σάσα Σταμάτη σχολίασε πως: «Δεν μπορώ να το διαχειριστώ με τίποτα, να μιλήσω τηλεοπτικά με τίποτα. Δεν θα ήθελα αυτή τη στιγμή να πω κάτι. Άλλωστε, αν υπάρχει κάτι θα φανεί. Καμία απώλεια δεν ξεπερνιέται. Ήταν ο αρχηγός του σπιτιού».

Στην εκπομπή Super Κατερίνα του Alpha αναφέρθηκε πως η Σάσα Σταμάτη κατέθεσε αγωγή στο κέντρο αποκατάστασης που φιλοξενούσε τον πατέρα της, ζητώντας 150.000 ευρώ. Σε περίπτωση που εκδικαστεί να λάβει κάποιο ποσό, η Σάσα Σταμάτη, σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ, έχει αποφασίσει να το διαθέσει σε άτομα που τα έχουν ανάγκη.