Στην κάμερα της εκπομπής «Mega Καλημέρα» παραχώρησε συνέντευξη ο Ερρίκος Πετιλόν το πρωί της Πέμπτης (24/03) και μια από τις ερωτήσεις που δέχθηκε ήταν για τις σχέσεις του με τις γυναίκες. «Από τη μέρα που γεννήθηκα μέχρι και σήμερα, η σχέση μου με τις γυναίκες είναι υπέροχη. Τις θαυμάζω και θα τις θαυμάζω. Τις αγάπησα και με αγάπησαν. Θεωρώ το γυναικείο φύλο το πιο σημαντικό πλάσμα στον πλανήτη. Τις γυναίκες τις έχω πολύ ψηλά» παραδέχθηκε ο Ερρίκος Πετιλόν.

Σε ότι αφορά τους γάμους του, τόνισε πως αν και έχει κάνει ήδη δυο γάμους δεν είναι αρνητικός και στο ενδεχόμενο ενός τρίτου. «Δεν είμαι αρνητικός, όπως δεν είμαι και αρνητικός να κάνω και ένα δεύτερο παιδί» εξομολογήθηκε ο Ερρίκος Πετιλόν.

Μιλώντας για τον 27χρονο γιο του, υπογράμμισε πως σίγουρα εκείνος ήταν θυμωμένος μαζί του γιατί πίστευε ότι τον εγκατέλειψε. «Δεν ίσχυε σε καμία περίπτωση, αλλά ήταν για θέματα υγείας μου. Του εξήγησα, το αντιλήφθηκε και τον συγχαίρω και τον ευχαρίστησα γιατί μου είπε ότι με συγχωρεί» τόνισε ο ηθοποιός.

Η σχέση του με την Ούρσουλα Άντρες

Απαντώντας σε ερωτήσεις για την σχέση του με την Ούρσουλα Άντρες με την οποία ήταν ζευγάρι δυο χρόνια, ο ηθοποιός τόνισε: «Έχουν υπερβάλλει σε αυτό, δεν είπα ποτέ ότι έπεσε στα πατώματα. Είπα ότι στεναχωρήθηκε πάρα πολύ όταν της είπα πρέπει να το αφήσουμε γιατί ήμουν πολύ νέος. Αυτό την στεναχώρησε και δάκρυσε. Δεν έπεσε στα πατώματα!».

«Βίωσα και τη φυλάκιση του πατέρα μου στα 85 του»

Ο πατέρας του Ερρίκου Πετιλόν, σε ηλικία 85 ετών μπήκε στη φυλακή και ο ηθοποιός χαρακτήρισε τη φυλάκισή του «άδικη», «γιατί ήταν πολύ τίμιος παρόλο που χρεοκόπησε εξόφλησε 150 οικογένειες».

Η μεγαλύτερη αμοιβή που έχει λάβει

Όσο αφορά στις αμοιβές που έχει λάβει κατά το παρελθόν ο Ερρίκος Πετιλόν, δήλωσε πως «το μεγαλύτερο ποσό που είχα πάρει για διαφήμιση ήταν 7 εκατομμύρια δραχμές τη δεκαετία του ‘80, για ένα ελαιόλαδο για να πω “ξέρει η πεθερά μου από λαδιά”, ενώ για το metoo ήταν ξεκάθαρος: «Χρόνια ξέρω όσα ακουστήκαν, βέβαια δεν ήξερα κάτι για να κάνω εγώ καταγγελία».