«Όπως έζησα στην Τουρκία bullying όπου ήμουν η “Ρωμιά” έτσι το έζησα κι εδώ που ήμουν ο “Τουρκόσπορος”» εξομολογήθηκε η Μαρία Εκμετσίογλου σε συνέντευξη που παραχώρησε το πρωί της Δευτέρας (21/02) στην εκπομπή «Love It».

Η μαγείρισσα μάλιστα, θυμήθηκε κι ένα άσχημο περιστατικό που της έτυχε όταν είχε πάει καλεσμένη σε έναν τηλεοπτικό σταθμό ώστε να δώσει συνέντευξη. «Στην Αθήνα σε ένα κανάλι που είχα πάει για συνέντευξη άκουσα από πίσω μου -όχι ομάδα- κάποια είπε “ήρθε η Τουρκάλα” και ήμουν ικανή να πάρω το τραπέζι να της το φορέσω στο κεφάλι» αποκάλυψε η Μαρία Εκμετσίογλου.

Η θυσία της νύφης της

Στην συνέχεια της συνέντευξής της, η Μαρία Εκμετσίογλου ανέφερε ότι η νύφη της βαφτίστηκε Χριστιανή και πήρε ελληνικό όνομα «κάνοντας μια πολύ μεγάλη θυσία» ενώ και το εγγονάκι της θα πάρει ελληνικό όνομα είπε αναφερόμενη στον αρραβώνα του τρίτου της γιου. «Δεν είμαι καλή πεθερά,  μου παίρνουν τους γιούς μου!» είπε με χιούμορ και πρόσθεσε πως: «Οι νύφες μου έρχονται και μου τραγουδάνε το τραγούδι της σειράς με τις πεθερές. Μία από τις νύφες μου μαγειρεύει ωραία και καμιά φορά ο γιος μου με πειράζει ότι το παστίτσιο της είναι καλύτερο!».

Η απώλεια του αδερφού της

Η Μαρία Εκμετσίογλου συγκινήθηκε όταν αναφέρθηκε στην απώλεια του αδερφού της. «Ήταν 29 ετών. Έτρεχε συνήθως με 180. Εκείνη τη μέρα πήγαινε με 60. Έπεσε πάνω του μια νταλίκα στα Καμμένα Βούρλα. Το μόνο που ρώτησα τον γιατρό ήταν αν ένιωσε κάτι, ήταν ακαριαίο. Πέρασαν πάρα πολλά χρόνια αλλά πονάει» είπε και δάκρυσε.