Η Ελένη Φουρέιρα για άλλη μια φορά «τρέλανε» το instagram, κάνοντας τη νέα της ανάρτηση για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου. Επέλεξε έναν διαφορετικό τρόπο να ευχηθεί στους ακόλουθούς της για την ημέρα των ερωτευμένων και γκρέμισε την συγκεκριμένη πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης προκαλώντας πλήθος σχολίων και likes από τους followers της.

Στόχος των αναρτήσεών της είναι να περνάει πάντα διάφορα μηνύματα, τα οποία μάλιστα μεταφέρει στους θαυμαστές της ώστε αυτοί να γίνονται όσο το δυνατόν καλύτεροι.

Η πετυχημένη pop star πόζαρε ανήμερα της γιορτής του Αγίου Βαλεντίνου γυμνή στον καθρέφτη του μπάνιου της στέλνοντας την αγάπη της προς όλους τους followers της, με την επιγραφή «I love you». Με την συγκεκριμένη της ανάρτηση, η ίδια θέλησε να περάσει το ηχηρό μήνυμα ότι για να μας αγαπήσουν και οι υπόλοιποι, πρέπει πρώτα από όλα να αγαπήσουμε εμείς οι ίδιοι τον εαυτό μας.

Λίγο αργότερα τώρα η ίδια μοιράστηκε σε Instastory μια φωτογραφία από το δώρο που της έκανε ο αγαπημένος της Αλμπέρτο Μποτία για την ημέρα των ερωτευμένων. Δεν ήταν άλλο από ένα τεράστιο μπουκέτο με κατακόκκινα τριαντάφυλλα, το οποίο ο Ισπανός στόπερ συνόδευσε με ένα συγκινητικό σημείωμα, όπου της έγραψε στα Ισπανικά: «Σ’ αγαπώ Ελένη. Α.»

Ο ποδοσφαιριστής και η τραγουδίστρια είναι μαζί πάνω από τρία χρόνια με κάποια μικρά διαλείμματα χωρισμού. Όμως όπως όλα δείχνουν πλέον το ζευγάρι είναι στα καλύτερά του, πριν από λίγο καιρό μετακόμισε σε ένα υπέροχο και πολυτελέστατο σπίτι στα νότια προάστια και είναι τρελά ερωτευμένο.

«Ένας Θεός ξέρει αν θα παντρευτούμε. Είμαι πάρα πολύ καλά, πολύ ευτυχισμένη. Είμαι πάρα πολύ ερωτευμένη. Φυσικά και μου λείπει. Μου αρέσουν όλα του. Μου αρέσει εξωτερικά», δήλωσε πρόσφατα η Ελένη Φουρέιρα στο κανάλι του Fipster στο youtube.