Ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ ετοίμασαν τις βαλίτσες τους και κατευθύνθηκαν προς την Καλιφόρνια μετά την αποχώρησή τους από τη βασιλική οικογένεια στις αρχές του 2020. Ο Δούκας και η Δούκισσα του Σάσεξ εγκαταστάθηκαν τελικά στο Μοντεσίτο, μια ήσυχη κοινότητα στη Σάντα Μπάρμπαρα, σύμφωνα με τη Vogue, ενώ λέγεται ότι το ζευγάρι απολαμβάνει τη νέα του ζωή στην πολυτελή κοινότητα.

Μέγκαν - Χάρι

Το σπίτι των Σάσεξ διαθέτει εννέα υπνοδωμάτια, 16 μπάνια, ιδιωτική παιδική χαρά, βιβλιοθήκη, γραφείο, σπα, αίθουσα κινηματογράφου, αίθουσα arcade, κάβα κρασιών και ένα μεγάλο γκαράζ για πέντε αυτοκίνητα, ενώ υπάρχει, ακόμη, και ένας ξενώνα που περιλαμβάνει δύο υπνοδωμάτια και δύο μπάνια, αναφέρει το thelist.com. Τα πρώην μέλη της βασιλικής οικογένειας έχουν, επίσης, μερικούς πολύ διάσημους γείτονες, καθώς οι A-listers όπως η Όπρα Γουίνφρεϊ, η Αριάνα Γκράντε, η Μεγκ Ράιαν, ο Άνταμ Λεβίν και η Γκουίνεθ Πάλτροου ζουν στην ίδια περιοχή.

Ενώ, λοιπόν, το ζευγάρι αγόρασε την πολυτελή έπαυλή του το 2020, μπορεί ήδη να βλέπει τους καρπούς της επένδυσής τους.

Το σπίτι του Χάρι και της Μέγκαν μπορεί να αξίζει περισσότερο τώρα από ό,τι όταν το αγόρασαν το 2020

Μέγκαν - Χάρι

Ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ, αναφέρει το Newsweek, αγόρασαν την έπαυλή τους στο Μοντεσίτο το καλοκαίρι του 2020. Ο Δούκας και η Δούκισσα του Σάσεξ λέγεται ότι πλήρωσαν περίπου 14,7 εκατομμύρια δολάρια για το σπίτι στη Σάντα Μπάρμπαρα, το οποίο διαθέτει 7 στρέμματα ιδιόκτητης γης, συμπεριλαμβανομένης μιας πισίνας και ιδιωτικού γυμναστηρίου. Ωστόσο, από την εποχή που οι Σάσεξ επένδυσαν στο ακίνητο, τα πράγματα έχουν αλλάξει.

Το πρακτορείο αναφέρει ότι οι τιμές των κατοικιών στην κοινότητα της Μέγκαν και του Χάρι στο Μοντεσίτο έχουν εκτοξευθεί έως και 43%. Αυτό σημαίνει ότι το σπίτι του ζευγαριού μπορεί να έχει αυξηθεί σε αξία, μαζί με τα άλλα πολυτελή σπίτια που περιβάλλουν την περιουσία τους.

Μέγκαν - Χάρι

Ωστόσο, η Danielle Hale, επικεφαλής οικονομολόγος στο Realtor.com, λέει ότι η ανάπτυξη μπορεί να επιβραδυνθεί το 2022. Αυτό σημαίνει ότι εάν οι φήμες ότι ο Χάρι και η Μέγκαν θέλουν να πουλήσουν την έπαυλή τους είναι αληθινές, αναφέρει το thelist.com, μπορεί να θέλουν να ξεκινήσουν τη διαδικασία το συντομότερο δυνατό. Επιπλέον, αν οι Σάσεξ θέλουν να μετακομίσουν, μένοντας στην ίδια περιοχή, μπορεί να ψάχνουν να πληρώσουν υψηλότερη τιμή για τυχόν νέα ακίνητα.