Θετικός στον κορονοϊό βρέθηκε ο τραγουδιστής Θοδωρής Φέρρης ο οποίος βρίσκεται σε καραντίνα και ήδη έχει δρομολογηθεί η αντικατάσταση του στο νυχτερινό μαγαζί που εμφανίζεται. Την είδηση έκανε γνωστή ο ίδιος ο Θοδωρής Φέρρης μέσω ενός instastory στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Συγκεκριμένα, ο Θοδωρής Φέρρης ενημέρωσε τους διαδικτυακούς του φίλους για την κατάσταση της υγείας του αλλά και για τον αντικαταστάτη του.

«Με μεγάλη μας λύπη ανακοινώνουμε την αναβολή των προγραμματισμένων εμφανίσεων του καλλιτέχνη μας Θοδωρή Φέρρη στο νυχτερινό κέντρο της παραλιακής. Αρχές της εβδομάδας διαγνώστηκε έπειτα από συνεχείς δειγματοληψίες, θετικός στον κορονοϊό» αναφέρεται στο Instastory που δημοσίευσε ο τραγουδιστής στον λογαριασμό του.

«Την ερχόμενη Παρασκευή 31 Δεκεμβρίου και Σάββατο1 Ιανουαρίου, εφόσον η κατάσταση της υγείας του είναι καλή, θα βρίσκεται και πάλι κοντά μας για να διασκεδάσουμε παρέα τις τελευταίες ημέρες του έτους», αναφέρει αρχικά η ανακοίνωση.

«Την θέση του θα αναπληρώσει ο Stan Αντιπαριώτης που θα μας διασκεδάσει με τις μεγάλες του επιτυχίες» τονίζεται στην ανακοίνωση του Romeo.