Η Τζένη Μπαλατσινού δίνει αγάπη! Η κριτής του «Next Top Model» και κορυφαίο μοντέλο της περασμένης δεκαετίας, σε συνεργασία με το διοικητικό συμβούλιο του Κέντρου Ειδικών Ατόμων η «Χαρά» προσκαλούν όλους τους ενδιαφερόμενους στις 27 Νοεμβρίου στην επίσημη έναρξη της Εβδομάδας Αγάπης των Beautyworks.

Με κάθε αγορά υποστηρίζονται έμπρακτα οι σκοποί του Κέντρου Ειδικών Ατόμων που ιδρύθηκε το 1983 και απέκτησε ιδιόκτητη στέγη το 1986 στην Παλλήνη. Το 2005 εγκαινιάστηκε και έδωσε ελπίδα στα παιδιά που φιλοξενούνται στο οικοτροφείο. Αυτά τα πλάσματα έχουν χαμηλό δείκτη νοημοσύνης κάτι που δημιουργεί την ανάγκη ιδιαίτερων συνθηκών διαβίωσης.

Ως απάντηση στις προκλήσεις που θα αντιμετώπιζε κάθε οικογένεια ξεχωριστά, η «Χαρά» προσφέρει στέγη και εξειδικευμένη φροντίδα στους οικότροφους αυτούς εφ’ όρου ζωής.

Όσο για τους γονείς, δημοσίευμα της Εspresso αναφέρει πως υποστηριζόμενοι μπορούν να προσφέρουν πιο άνετα τη φροντίδα τους, ανακουφισμένοι πια από τις τεράστιες δυσκολίες που θα προέκυπταν μέσα από την καθημερινότητα.

Πολλές γνωστές κυρίες των Αθηνών αναμένεται να δώσουν το παρών σε αυτή τη ξεχωριστή διοργάνωση μεταξύ των οποίων και η παρουσιάστρια του «Next Top Model», Βίκυ Καγιά.