Από το 1890 αποτελεί τη χρυσή, premium εκδοχή του διεθνούς φήμης blend ουίσκι Dimple. Ο λόγος για το Dimple Gold Crest, το οποίο για την περίοδο των Χριστουγέννων παρουσιάζει, μια συλλεκτική συσκευασία δώρου που ενισχύει το χρυσό και πολυτελή χαρακτήρα του.

Έχοντας στο επίκεντρο της πρωτοποριακής παραγωγής του, την παλαίωση σε τρεις διαφορετικούς τύπους δρύινων βαρελιών, το Dimple Gold Crest προσφέρει ως σήμα κατατεθέν του το εξαιρετικά πλούσιο άρωμα και τη μεστή γεύση του.

Το Dimple Gold Crest είναι ένα μοντέρνο blend που χαρακτηρίζεται από τη φρέσκια γλυκιά γεύση νέκταρ που ισορροπεί αρμονικά με την εκλεπτυσμένη γεύση καφέ espresso και τη βαθύτητα των βραζιλιάνικων φιστικιών. Τρεις ιδιαίτερες γεύσεις, που προκύπτουν από υψηλής ποιότητας malts με διαφορετικούς χρόνους παλαίωσης.

Απευθύνεται σε ανθρώπους εκλεπτυσμένους, που θέλουν να διακρίνονται για τις επιλογές τους και αναζητούν ένα ιδιαίτερο deluxe ουίσκι για να επισφραγίζουν τις πολύτιμες στιγμές τους. Απολαύστε το με ένα μόνο παγάκι σε χαμηλό ποτήρι.