«Σέβομαι την καριέρα και το μεγάλο ταλέντο της Whitney Houston και του Bobby Brown. Η εξιστόριση της κοινής τους ζωής στη μικρή οθόνη, είναι μεγάλη ευθύνη. Η στάση ζωής τους και η σχέση τους εντυπωσιάζουν τους πάντες. Είμαι ενθουσιασμένος που είχα την ευκαιρία να μπω στον κόσμο τους».

Αυτό δήλωσε η σκηνοθέτης Angela Bassett, εκδηλώνοντας δημόσια τον ενθουσιασμό της για τη νέα της δουλειά που θα είναι μια ταινία για την τηλεόραση όπου θα πρωταγωνιστεί η ιστορία αγάπης της Whitney Houston με τον Bobby Brown.

Διαφορετική άποψη έχει η οικογένεια της διάσημης τραγουδίστριας, που έφυγε από τη ζωή μετά από υπερβολική δόση ναρκωτικών, που αντιτίθεται με την δημιουργία της τηλεταινίας.

Όπως δήλωσε στο «Tmz» η κουνιάδα της Whitney, Pat Houston, «η Whitney αξίζει πολλά περισσότερα από μια ταινία φτιαγμένη για την τηλεόραση. Ας την αφήσουν να αναπαυθεί σε ησυχία».

Οι αντιδράσεις της οικογένειας, δεν φαίνεται να απασχολούν προς το παρόν την εταιρία που έχει αναλάβει τα γυρίσματα της τηλεταινίας, ενώ από την πλευρά των συγγενών της Whitney Houston δεν αποκλείεται να προβούν ακόμα και σε αγωγές, προκειμένου να μπλοκάρουν τη τηλεοπτική παραγωγή.