Η θέα δύο καθόλα σεβαστών μεγαλοεπιχειρηματιών να γρονθοκοπούνται στον δρόμο μόνο συνηθισμένη δεν είναι, έλα όμως που ζήσαμε να το δούμε κι αυτό.

Οι κροίσοι λοιπόν των media, παιδικοί φίλοι και κουμπάροι James Packer και David Gyngell μας χάρισαν ένα θέαμα που προσιδιάζει συνήθως σε ρινγκ, κι αυτό γιατί ο Packer άρχισε να βγαίνει με την πέτρα του σκανδάλου Miranda Kerr!

Δύο από τους πλουσιότερους ανθρώπους της Αυστραλίας και στενοί φίλοι λοιπόν τα έκαναν γυαλιά-καρφιά επειδή λέει ο 48ρονος Gyngell δεν εκτίμησε καθόλου τη συμπεριφορά του 46χρονου Packer, ο οποίος παράτησε τη σύζυγό του για τα μάτια του supermodel.

Η επικών προδιαγραφών μάχη έξω από την έπαυλη του Gyngell στο Σίδνεϊ κλιμακώθηκε πριν οι σωματοφύλακες των δύο μεγιστάνων καταφέρουν να τους χωρίσουν, με τη σύζυγο του Gyngell, Leila McKinnon, να διακωμωδεί το περιστατικό του αντρούλη της συγκρίνοντάς το με τον άλλο ξακουστό καυγά των ημερών μας, αυτόν που έλαβε χώρα μεταξύ του Jay-Z και της αδερφής της Beyonce, Solange Knowles.

Έγραψε λοιπόν στο Twitter της: «Εντάξει, μπορεί να ήταν καλύτερα ντυμένοι και σαφώς πιο διακριτικοί, νιώθω ωστόσο πολύ κοντά σήμερα στην Beyonce, τη Solange και τον Jay Z».

Αν αυτός δεν είναι ο καλύτερος ορισμός των προβλημάτων που έχουν οι δισεκατομμυριούχοι, τότε ποιος είναι;