Τι κοινό μπορεί να έχει η Ρούλα Κορομηλά και η Βικτώρια Μπέκαμ; Σίγουρα όχι η καλή διάθεση. Η… ξινή Μπέκαμ δε χαμογελά σχεδόν ποτέ ενώ η «εθνική» μας Ρούλα γεννήθηκε για να χαμογελά πλατιά τόσο σ’ εμάς όσο και στην επιτυχία. Το κοινό σημείο αναφοράς τους είναι ένα δακτυλίδι μεγάλης αξίας. Ας πάρουμε όμως τα πράγματα με τη σειρά τους…

Στο δεύτερο live του Big Brother, όπως γράφει η εφημερίδα Capriccio, παρατηρήσαμε προσεκτικά, στα κοντινά πλάνα που έδινε ο σκηνοθέτης της εκπομπής, ότι η Ρούλα Κορομηλά στο αριστερό της χέρι φορούσε ένα μαύρο δακτυλίδι 18 καρατίων σε σχήμα σταυρού δεμένο με ροζ χρυσό και μαύρη essenza και διαμάντια σχεδιασμένο από τον Gavello.

Σύμφωνα με έγκυρες πηγές μας το ίδιο δακτυλίδι υπάρχει και στην προσωπική συλλογή κοσμημάτων της Βικτώρια Μπέκαμ. Οι ίδιες πηγές μας αναφέρουν πως όταν η προβεβλημένη σταρ βρέθηκε καλεσμένη στο φεστιβάλ των Καννών μαζί με τον σύζυγο της Ντέιβιντ Μπέκαμ, ζήτησε να επισκεφτεί γνωστούς οίκους μόδας και να μειώσει κατά πολύ τους τραπεζικούς της λογαριασμούς. Έτσι, βρέθηκε και σε γνωστό κοσμηματοπωλείο των Καννών. Οι υπάλληλοι της έδειξαν κασετίνες με κοσμήματα. Η σταρ όμως εντυπωσιάστηκε με το χρυσό μαύρο σταυρό του Gavello από την σειρά Napoleon. Το πλήρωσε αδρά και στη συνέχεια αναχώρησε για το ξενοδοχείο της.

Πώς βρέθηκε στη Ρούλα


Όταν η Ρούλα Κορομηλά ζήτησε από τους ενδυματολόγους της να της φέρουν τα πιο εντυπωσιακά κοσμήματα που θα φορά στην παρουσίαση του Big Brother τότε εκείνοι, αμέσως εξασφάλισαν τις νέες σειρές Gavello.

Χωρίς φυσικά να γνωρίζουν ότι η Βικτώρια Μπέκαμ είχε προηγηθεί του γούστου της αγαπημένης μας Ρούλας.