Αν στο Χόλιγουντ αυτή τη στιγμή ο Τζορτζ Κλούνεϊ «μοστράρεται» ως ο πιο φανατικός εργένης, υπάρχει ένας άλλος πιο διάσημος και εργένης σωστός, αφού δεν έχει φορέσει ποτέ του γαμπριάτικο κοστούμι. Σε αντίθεση με τον Κλούνεϊ, που το έκανε μία φορά.

Ο λόγος για τον Αλ Πατσίνο, βεβαίως βεβαίως, τον πιο διάσημο και φανατικό εργένη, που μπορεί να έχει αποκτήσει τρία παιδιά και να έχει ζήσει μεγάλους έρωτες και μακροχρόνιες σχέσεις, στο τέλος κατάφερνε να… στρίβει δια του αρραβώνος.

Ο «Καρλίτο», όμως, είναι διάσημος και για την αδυναμία του στο ωραίο και πολύ νεαρότερο του- φύλο. Οπότε, η είδηση πριν τέσσερα χρόνια ότι ερωτεύτηκε την κατά 40 χρόνια μικρότερη του, Λουσίλα Σόλα, δεν εξέπληξε κανέναν εκεί στο Χόλιγουντ.

Οι μικρές ήταν ανέκαθεν η αδυναμία του Αλ και η εκρηκτική Λατίνα ηθοποιός, με τις μεγάλες φιλοδοξίες, δεν θα μπορούσε να περάσει απαρατήρητη από εκείνον. Τι κι αν όταν την γνώρισε η Λουσίλα ήταν μόλις 29 χρονών; Λεπτομέρειες.

Στην περίπτωση του Πατσίνο έχει αποδειχθεί πολλάκις ότι ο έρωτας καλά κρατεί. Κι εδώ κρατεί τέσσερα ολόκληρα χρόνια, αν και στο μεσοδιάστημα η σχέση τους είχε αρκετά on off, ενώ η Λουσίλα σε ένα από τα «διαλείμματα» έσπευσε να συνάψει σχέση με γοητευτικό Μεξικανό τραγουδιστή.

Αλλά η… εμπειρία του Αλ, την έφερε μετά από λίγους μήνες και πάλι στην αγκαλιά του. Ποια είναι όμως η σέξι μελαχρινή κοπέλα, που φαίνεται ότι «σημάδεψε» τον Πατσίνο, ενώ δεν είναι λίγοι εκείνοι που την χαρακτηρίζουν απλά ακόμη μία φιλόδοξη ηθοποιό;

Το πραγματικό επίθετο της Λουσίλα είναι Πόλακ και η σκούφια της κρατά από γνωστή πολιτική οικογένεια της Αργεντινής, αφού πρόκειται για την κόρη του Φεντερίκο Πόλακ, πρώην εκπρόσωπος Τύπου της κυβέρνησης του Ραούλ Αλφόνσιν. Το Σόλα το υιοθέτησε όταν αποφάσισε να ανοίξει τα φτερά της εκτός συνόρων της πατρίδας της, ώστε να ακούγεται πιο λάτιν.

Η Λουσίλα γεννήθηκε στις 17 Απριλίου το 1979, στο Μπουένος Άιρες. Ξεκίνησε ως μοντέλο, αλλά την κέρδισε η υποκριτική συμμετέχοντας σε σαπουνόπερες της Αργεντινής. Ως κόρη πολιτικού, διαθέτει και τις σπουδές της, ενώ μιλά Αγγλικά, Γαλλικά και Ιταλικά.

Και σε αντίθεση με το σύντροφό της, εκείνη αν και μόλις 34 ετών, πρόλαβε κι έκανε έναν γάμο (1997-2006), ενώ απέκτησε και μία κόρη την Καμίλα.

Πηγή: tifosi.gr