Αρκετοί νυν και πρώην βουλευτές και υπουργοί βρέθηκαν στο Καραϊσκάκη για να δουν τον Ολυμπιακό απέναντι στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και να πανηγυρίσουν τη νίκη των ερυθρολεύκων.

Στα επίσημα βρέθηκαν μεταξύ άλλων ο Γεράσιμος Γιακουμάτος, φορώντας κασκόλ της ομάδας, ο Γιάννης Τραγάκης, ο Αναστάσιος Νεράντζης, ο Ανδρέας Λοβέρδος, ο Θεόδωρος Πάγκαλος και ο Γιώργος Ορφανός.

Την παράσταση πάντως έκλεψε ο υπουργός Παιδείας, Κωνσταντίνος Αρβανιτόπουλος, ο οποίος κρατούσε συνεχώς στο χέρι του ένα πλαστικό ποτήρι. Σε όποιον τον ρωτούσε τι έπινε, ο υπουργός απαντούσε «τσάι». Όλα αυτά ώσπου ο βουλευτής της ΝΔ Χρήστος Κέλλας ανακάλυψε ότι το ποτήρι που κρατούσε ο κ. Αρβανιτόπουλος δεν περιείχε τσάι αλλά… ουίσκι. Αμέσως μετά τον έκανε… βούκινο σε όλους, αναφέρει ο Βηματοδότης.

Στο γήπεδο βρέθηκε και ο αδελφός του πρώην πρωθυπουργού, Γιώργου Παπανδρέου, Νίκος, ο οποίος όμως προτίμησε την μοναξιά, από την παρέα των βουλευτών. Μετά το δεύτερο γκολ, μάλιστα, εν μέσω πανηγυρισμών τον πλησίασε ο κ. Κέλλας και του είπε μεταξύ σοβαρού και αστείου: «Νίκο, είσαι γουρλής, νικάμε τη Μάντσεστερ με 2-0, να ξανάρθεις στο γήπεδο».

Στο γήπεδο βρέθηκε και ο πρώην προπονητής του Ολυμπιακού στο μπάσκετ, Ντούσαν Ίβκοβιτς, ο Διονύσης Σχοινάς, ο Μάρκος Σεφερλής, ο Νίκος Χατζηνικολάου, ο Γιώργος Λιάγκας και πολλοί ακόμη.

Δείτε τις φωτογραφίες…

Ο Μάρκος Σεφερλής και ο Δημήτρης Σιώβας

Και ο Νίκος Χατζηνικολάου στο γήπεδο

Ο Διονύσης Σχοινάς

Ο Θεόδωρος Πάγκαλος με τα παιδιά του

Ο Ανδρέας Λοβέρδος

Ο Ντούσαν Ίβκοβιτς

Ο Γιώργος Λιάγκας

Ο Νίκος Παπανδρέου με την οικογένειά του