Δεν κάνουν διακρίσεις οι οικονομικές δυσκολίες και δεν είναι λίγα τα «λαμπερά» και άλλοτε καλοπληρωμένα επαγγέλματα που πλήττονται. «Ζόρικες περιόδους» εξομολογείται πως πέρασε η ηθοποιός Κατερίνα Τσάβαλου που, όπως είπε στο περιοδικό «Εγώ», το καλοκαίρι δεν ήξερε πώς να πληρώσει το ενοίκιό της.

«Μου συνέβη άλλη μια φορά το 2007», τόνισε η ηθοποιός η οποία περιέγραψε το πώς αγόραζε ένα γεύμα από γνωστή αλυσίδα fast food και το μοίραζε σε μερίδες για να της φτάσει όλη τη μέρα.

«Αυτά με δυνάμωσαν. Ποτέ μέχρι σήμερα, επί 17 χρόνια, όσο κάνω αυτή τη δουλειά, δεν έχω ησυχάσει. Από την άλλη αυτό είναι και καλό γιατί με κρατά σε εγρήγορση και δε βαλτώνω», λέει.

Εκείνο το δύσκολο διάστημα βίωσε, όπως λέει, όλα τα στάδια της κατάθλιψης, της γκρίνιας, του θυμού. «Για τέσσερις μήνες ήμουν σε ένταση. Έκλειναν διάφοροι κύκλοι. Στο τέλος το πήρα αλλιώς», πρόσθεσε και κατέληξε: «Εννοείται πως έχω πιάσει πάτο. Μόνο αν πιάσεις πάτο καταλαβαίνεις τι σημαίνει “σηκώνομαι, αγωνίζομαι και συνεχίζω”. Η ζωή δεν είναι ροζ σύννεφο, ούτε άσπρο-μαύρο και αυτό είναι το ωραίο».