«Στοπ» στη γλουτένη έχει πει εδώ και ενάμιση χρόνο η τραγουδίστρια Έλλη Κοκκίνου, επιλέγοντας μία διατροφή που τη βοηθά να αποκτήσει και να διατηρήσει το καλλίγραμμο σώμα της.

Όπως είπε στο περιοδικό «Λοιπόν» επιλέγει ζυμαρικά, ψωμί και κράκερ χωρίς γλουτένη ενώ έχει αντικαταστήσει τα γαλακτοκομικά με προϊόντα σόγιας, επιλέγοντας γάλα σόγιας και στη ζαχαροπλαστική.

Από τη διατροφή της έχει εντελώς αποκλείσει τα τηγανητά- με εξαίρεση μερικές πατάτες- το αλκοόλ και τα αναψυκτικά.

Φροντίζει να κρατά τον οργανισμό της ενυδατωμένο πίνοντας πολύ νερό και χυμούς ενώ γυμνάζεται ανελλιπώς τρεις φορές την εβδομάδα.