Κοινή συνέντευξη παραχώρησαν οι Becks και αποκάλυψαν το μυστικό της επιτυχίας, αφού είναι μαζί 14 χρόνια, ερωτευμένοι και ευτυχισμένοι όπως όταν πρωτογνωρίστηκαν. Ποιο είναι αυτό; Οι Τετάρτες!

Για την ακρίβεια το «Date Night» όπως χαρακτηριστικά δήλωσαν. Ο Ντέιβιντ είπε: «Είμαστε παντρεμένοι 11 χρόνια και γνωριζόμαστε συνολικά 14. Θα πρέπει να ερεθίζεις το ρομάντζο στη σχέση και να ενδιαφέρεται ο ένας για τις ανάγκες του άλλου.

Η Βικτώρια από την πλευρά της τόνισε: «Αν τα παιδιά είναι στο κρεβάτι, ντυνόμαστε και πάμε σε ένα εστιατόριο. Τρώμε λίγο, μεθάμε και απολαμβάνει ο ένας την παρέα του άλλου. Ανυπομονώ πάντα για το βραδινό ραντεβού. Είναι σημαντικό να βρίσκουμε χρόνο να είμαστε μαζί και οτιδήποτε κι αν συμβεί η Τετάρτη είναι ιερή μέρα. Προτιμάμε να βλέπουμε το ποτήρι μισογεμάτο παρά μισοάδειο. Δεν υπάρχει χώρος στη ζωή μας για αρνητικότητα. Είμαστε θετικοί. Χαρούμενοι άνθρωποι., και έτσι είναι και τα αγόρια μας. Γι αυτό έχουμε πάψει να ασχολούμαστε με το τι λένε για μας. Είμαστε επαγγελματίες που αντιλαμβανόμαστε πολύ σοβαρά την ευθύνη που έχουμε ως πρότυπα».

Πηγή: gazzetta.gr