Για την καριέρα του, τις οικονομικές δυσκολίες αλλά και τις προτάσεις που του έχουν γίνει να συμμετάσχει στα κοινά, μίλησε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου. Ο γνωστός παρουσιαστής, δεν παρέλειψε ακόμη να αναφερθεί στο παιδί που περιμένει με τη σύντροφό του, Κατερίνα Κόκλα.

«Έχω υποστεί μεγάλες περικοπές στο μισθό μου», σημείωσε ο παρουσιαστής σε συνέντευξη που έδωσε στο περιοδικό ΕΓΩ! Weekly .

«Δεν μπορώ, όμως, να παραπονεθώ. Είμαι ένας παρουσιαστής που ξεκίνησα το 1991 να παίρνω πάρα πολύ λίγα χρήματα, από το 2003 πήρα κάποια επιπλέον, όμως αμέσως μετά την κρίση μειώθηκαν οι αποδοχές μου. Η δουλειά μου δεν έχει να κάνει μόνο με τα χρήματα. Μ’ αρέσει να πληρώνομαι καλά, αλλά ακόμα και αν δεν συμβαίνει αυτό, δεν θα σταματήσω να κάνω μια δουλειά που αγαπάω».

«Θυμάμαι ότι δουλεύω από τα 17 μου. Έχω περάσει τα πιο πολλά χρόνια στη ζωή μου στην τηλεόραση. Κλείνω 22 χρόνια στην τηλεόραση… Είμαι 39 χρονών. Χωρίς να θέλω να γίνω υπερβολικός, πραγματικά δούλεψα πάρα πολύ, δεν μου χαρίστηκε τίποτα. Πιστεύω ότι για να φτάσεις σε ένα καλό αποτέλεσμα στη ζωή σου, θα πρέπει να αγαπάς αυτό που κάνεις και να δουλεύεις σκληρά», είπε.

Αναφορικά με τη συμμετοχή του στα κοινά, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου δεν δίστασε να αποκαλύψει ότι είχε ανάλογες προτάσεις.

«Τα τελευταία πέντε χρόνια μού έχουν γίνει δύο προτάσεις. Το μόνο που θα μπορούσε να με κάνει να ασχοληθώ με την πολιτική είναι γιατί βλέπω μια απαξίωση της πολιτικής, σε σημείο που δεν μου αρέσει. Σε κάθε μέρος, σε κάθε χωριό, περιοχή, που έχω επισκεφτεί δεν μπορώ να περιγράψω πόσα προβλήματα έχω ακούσει, πόσες συζητήσεις έχω κάνει, πόσο έχω νιώσει τα ουσιαστικά προβλήματα που βιώνει ο κόσμος. Περιοχές που δεν έχουν νερό, που δεν έχουν ρεύμα, που δεν έχουν πάρει λεφτά μετά τους σεισμούς, περιοχές που είναι τελείως ξεχασμένες. Όταν τα βλέπω αυτά, αναρωτιέμαι γιατί;»

«Θα ήθελα να προσπαθήσω πρώτα να ασχοληθώ με κάτι που να έχει σχέση με το δήμο ή με την πόλη που ζω. Ίσως αργότερα μπορέσω να ασχοληθώ και πιο έντονα…»

Τέλος, ο γνωστός παρουσιαστής αναφέρθηκε στο παιδί που περιμένει με την Κατερίνα Κόκλα. «Αλλάζουν πολλά πράγματα στη ζωή μου, έρχεται ένα παιδί. Η αλήθεια είναι ότι δεν έχω μιλήσει μέχρι τώρα για αυτό το θέμα, λόγω του ότι το χρονικό διάστημα ήταν τέτοιο… Τώρα θα μπορούσα να πω κάτι, γιατί νομίζω ότι είναι και αστείο να περνάει ο καιρός και να μην μιλάω. Περιμένουμε ένα θαύμα», παραδέχτηκε.

«Είμαστε πολύ χαρούμενοι για αυτό που μας συμβαίνει. Πολλοί φόβοι και αγωνίες, τις οποίες τις αντιμετωπίζουμε πρώτη φορά στη ζωή μας η Κατερίνα κι εγώ, αλλά πιασμένοι χέρι – χέρι αφήνουμε τις ανασφάλειες και περιμένουμε αυτό το θαύμα».