Είναι μία από τις πιο σέξι γυναίκες του κόσμου με ειδίκευση στις «καυτές» φωτογραφίσεις. Ταυτόχρονα όμως η Miranda Kerr είναι μία γυναίκα των παραδόσεων για αυτό και ακολουθεί κατά γράμμα τις συμβουλές της γιαγιάς της για να κρατήσει τον άντρα της και να τον αποτρέψει από το να ξενοκοιτάει.

Και ποια είναι αυτά; Φοράει ωραία εσώρουχα και βάφεται για να είναι όμορφη.
 
Το 29χρονο μοντέλο της Victoria’s Secret, που είναι παντρεμένη από το 2010 με τον ηθοποιό Orlando Bloom, ήταν ιδιαίτερα αποκαλυπτική στη συνέντευξη που έδωσε στο «The Late Late Show».

«Η γιαγιά μου μου έλεγε: οι άνδρες είναι οπτικοί τύποι κι αυτό δεν πρέπει να το ξεχνάς. Κάθε μέρα να φροντίζεις το μακιγιάζ σου και να φοράς ωραία εσώρουχα. Έτσι θα κρατήσεις τον άντρα σου».

Η μελαχρινή σεξοβόμβα αποκάλυψε ακόμα ότι δεν έχει κανένα άγχος όταν περπατάει στην πασαρέλα με εσώρουχα εκτός από τις περιπτώσεις που ο σύζυγός της είναι ανάμεσα στο κοινό.

Μάλιστα ο παρουσιαστής Craig Ferguson απόρησε για αυτήν της τη δήλωσε και της είπε χαριτολογώντας: «Ο σύζυγός σας, κατά πάσα πιθανότητα, σας έχει δει με τα εσώρουχα σας». Η Miranda γέλασε και απάντησε: «Ναι αλλά είναι διαφορετικό. Γιατί κάνω πασαρέλα μπροστά σε άλλους όχι μόνο σε αυτόν».

Τέλος ο καυτός άγγελος αποκάλυψε ότι ενίοτε δίνει πριβέ σόου στον άντρα της όταν είναι οι δύο τους στο σπίτι. Μετά από αυτήν την δήλωση ο παρουσιαστής είπε θριαμβευτικά: «Η Miranda Kerr είναι πιο φοβερή γυναίκα στην Αμερική».