Ο ελβετικός οίκος Chopard είναι διάσημος για τις ασυνήθιστες βραδιές που οργανώνει. Φέτος, για την παραδοσιακή μεγάλη γιορτή της στη διάρκεια του φεστιβάλ, κάλυψε τις πίστες με Μυστήριο, μια βραδιά με μάσκες, σε ένα μέρος πού κρατήθηκε μυστικό, και που οι καλεσμένοι ανακάλυψαν σαν να παίζουν το παιχνίδι του κρυμμένου θησαυρού. Μάσκες, διαμάντια και ερμηνείες ανάμεσα στο φανταστικό και στην πραγματικότητα….

Ένα πραγματικό παιχνίδι του κρυμμένου θησαυρού γεμάτο μυστήριο που τελείωσε με ένα σύντομο ταξίδι με golf cars που οι καλεσμένοι της Chopard έζησαν πριν φτάσουν στο μυστικό μέρος, στους λόφους των Καννών για να απολαύσουν την παραδοσιακή μεγάλη βραδιά του ελβετικού οίκου, επίσημου χορηγού του Φεστιβάλ. «Μάσκες & Διαμάντια» έγραφε πάνω στην πρωτότυπη πρόσκληση σε χρώματα μαύρο και χρυσό που έδινε τον τόνο του dress code.

Μετά από ένα κομψό δείπνο για εκλεκτούς καλεσμένους, ξεκίνησε η βραδιά. Με την ευκαιρία αυτή, το Cirque du Soleil ετοίμασε ένα ειδικό σώου, με θέμα το μυστήριο που γοήτευσε τούς θεατές. Πολλές άλλες εκπλήξεις περίμεναν τούς καλεσμένους σε διαφορετικά σημεία της βίλας. Έτσι οι καλεσμένοι μπορούσαν ανάλογα με την διάθεσή τους να χορέψουν στους ρυθμούς της τζαζ του Michael Arenella and his Dreamland Orchestra, τους Gipsy Queens, να μακιγιαριστούν από την L’Oreal και να γίνουν σταρ μιας επαγγελματικής φωτογράφισης, να μάθουν τα μελλούμενα από μια μάντισσα η ακόμη να θαυμάσουν μια επίδειξη από δημιουργίες της Haute Joaillerie Chopard με συνοδεία χορευτών. Οι μικρές ώρες της νύχτας, είχαν τις μουσικές επιλογές του dj.

Όσον αφορά τις γεύσεις, ο διάσημος γερμανός traiteur Kaefer, φίλος της οικογένειας Scheufele ενθουσίασε τούς καλεσμένους με τις δημιουργίες του όπως φιλέτα από βοδινό της Νεμπράσκα με μανιτάρια morilles, τις διάσημες penne με τρούφα η ακόμη τον σολομό με τζίντζερ, συνοδεία σαμπάνιας Boizel, κρασιών Monestier Latour η κοκτέηλ Grey Goose ειδικές δημιουργίες για την Chopard.

Πολλές διεθνείς προσωπικότητες ανταποκρίθηκαν στην πρόσκληση της Caroline Scheufele και τίμησαν με την παρουσία τους ασφαλώς με μάσκες και κοσμήματα Chopard για την βραδιά αυτή που είχε το θέμα του μυστηρίου.

Ανάμεσά τους οι Erin Wasson, Liu Wen, Caroline Sieber – όλες με Chopard – αλλά και την Anja Rubik, τον Alec Baldwin, τον Sean Combs, την Cassie Ventura, την Michelle Rodriguez και πολλούς άλλους.