Το 1964 η Audrey Hepburn υποδύθηκε το ρόλο της Eliza Doolittle στο μιούζικαλ «My Fairy Lady». Η ταινία θα ξαναγυριστεί και τον ρόλο της Eliza θα αναλάβει η βραβευμένη με όσκαρ βρετανίδα ηθοποιός Emma Thompson. Το ρόλο του Professor Henry Higgin θα παίξει μάλλον ο Χιου Γκραντ.

Σε δήλωση της η Thompson είπε πως είναι πολύ χαρούμενη που της δίνεται η ευκαιρία να κάνει αυτή τη ταινία διότι πιστεύει ότι η Hepburn δεν ήταν κατάλληλη για το ρόλο αυτό. Λέει χαρακτηριστικά πως μπορεί να ήταν γλυκύτατη και χαριτωμένη αλλά δεν μπορούσε  ούτε να τραγουδήσει, ούτε είχε υποκριτικές ικανότητες. Φυσικά με αυτές τις δηλώσεις της προκαλεί έντονα σχόλια διότι η Hepburn είναι η αγαπημένη του Hollywood, και βραβευμένη με ένα Όσκαρ, μία Χρυσή Σφαίρα, ένα βραβείο Tony, ένα βραβείο Grammy και ένα βραβείο Emmy.

Όπως δηλώνει η Τόμσον θα δώσει έναν πιο φεμινιστικό χαρακτήρα στο έργο, γιατί μπορεί από μουσικής πλευράς να είναι φανταστικό μιούζικαλ, αλλά έχει και πολύ σημαντικό νόημα να περάσει για την εκμετάλλευση των γυναικών.

Μετά από τις προκλητικές της δηλώσεις φυσικά όλοι θα την περιμένουν στη γωνία με το που βγει η ταινία.