Η αυτοπεποίθηση της Demi Moore έχει αρχίσει να παίρνει την κάτω βόλτα μετά το τρίτο της διαζύγιο από τον κατά 15 χρόνια νεότερο σύζυγό της Ashton Kutcher, ο οποίος την απάτησε την ημέρα της 6ης επετείου του γάμου τους με την 23χρονη Sara Leal.

Και ενώ ο σταρ του «Two and A Half men» διασκέδαζε στα μπουζούκια και τα νυχτερινά μαγαζιά της Αθήνας η 49χρονη ηθοποιός άνοιγε την καρδιά της σε μια συνέντευξη για το αμερικανικό Harper’s Bazaar.

Ούτε λίγο ούτε πολύ εξομολογήθηκε ότι φοβάται ότι δεν αξίζει να την αγαπούν. Αποκάλυψε ότι φοβάται την εγκατάλειψη και πως αυτό το διάστημα ο μεγαλύτερος φόβος της είναι να μην μπορέσει να βρει το κουράγιο για να φτάσει εκεί που μπορεί.

«Δεν υπάρχει περίπτωση να βγάλεις τον καλύτερό σου εαυτό αν δεν αγαπάς πραγματικά τον εαυτό σου. Αυτό που με φοβίζει είναι ότι όταν έρθει η στιγμή να κάνω τον απολογισμό της ζωής μου θα δω ότι δεν ήμουν αγαπητή και πως δεν μου άξιζε να με αγαπούν. Ότι με λίγα λόγια υπήρχε κάτι στραβό επάνω μου» είπε.

Εκτός όμως από τα άγχη και τους συναισθηματικούς φόβους της η Demi Moore μίλησε και για το γεγονός ότι έχει χάσει πολλά κιλά το τελευταίο διάστημα. Η ίδια παραδέχτηκε ότι έχει μια σχέση «αγάπης και μίσους» με το σώμα της.

«Έχω αδυνατίσει τόσο που δεν μπορούσα να το φανταστώ ότι θα μου έλεγαν ότι είμαι τόσο αδύνατη που δεν δείχνω ωραία» πρόσθεσε.

Η συνέντευξη θα βγει στις 17 Ιανουαρίου με το τεύχος Φεβρουαρίου του Harper’s Bazaar.