Για την προσωπική της ζωή μίλησε η Μιμή Ντενίση και παραδέχτηκε πως αυτή τη περίοδο είναι μόνη της στο στούντιο της εκπομπής «Πρωινό Mou».

«Δεν ερωτεύομαι εύκολα. Ερωτεύομαι δύσκολα. Και, ξέρεις, ο έρωτας δεν πάει με τη λογική, δεν είναι επιχείρηση. Ο έρωτας είναι το πιο δύσκολο πράγμα. Δηλαδή, εγώ θέλω να μπω εδώ μέσα και να δω έναν άντρα και να πω “Αχ! Τι άντρας είναι αυτός!”, να του μιλήσω, να είναι έξυπνος και να ερωτευτώ. Δεν μπορώ να κάνω σχέση για να μην είμαι μόνη μου», δήλωσε και πρόσθεσε: «Πρέπει ο άνδρας να έχει και ταχύτητα μυαλού. Σε μένα εκεί δυσκολεύει το πράγμα. Αλλά δεν μπορεί να τελείωσαν οι έξυπνοι. Κάποιον θα συναντήσω. Είναι το μόνο πράγμα που δεν προγραμματίζεται, δεν φτιάχνεται. Όλα είναι θέμα timing».

Στο παρελθόν έχει υπάρξει ζευγάρι με πολύ αξιόλογους άντρες, όπως ο ήταν Αντώνης Τρίτσης. Αυτό την έχει επηρεάσει στην μετέπειτα ερωτική της ζωή; «Αν μια γυναίκα ήταν στη ζωή με άντρες όπως ήταν ο Τρίτσης καταλαβαίνεις ότι την ενδιαφέρει μάλλον πιο πολύ το πνευματικό κομμάτι, παρά ένας γυμναστής», υποστήριξε η ηθοποιός.