H συνέντευξη του πρώην συντρόφου της Brad Pitt στο περιοδικό Parade, αν και ο διάσημος σταρ έσπευσε να ανακαλέσει και να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα, ήταν καταπέλτης, ωστόσο η Jennifer Aniston, η οποία στο παρελθόν δεν είχε διστάσει να παραδεχθεί δημόσια πόσο πληγώθηκε από τον Brad, δεν έδειξε να επηρεάστηκε.

Η ηθοποιός η οποία αυτή την περίοδο είναι πιεσμένη συναισθηματικά, λόγω του προβλήματος υγείας που αντιμετωπίζει η μητέρα της, αφενός δεν σχολίασε τίποτα από όσα είπε ο Brad και αφετέρου δείχνει να απολαμβάνει τη σχέση της με τον Justin Theroux. Οι φωτογράφοι τους απαθανάτισαν στο Manhattan σε πρωινή βόλτα για περπάτημα και ψώνια. H Jennifer έδειχνε χαρούμενη στο πλευρό του συντρόφου της, ο οποίος ήταν ιδιαίτερα προστατευτικός και τρυφερός. Περπατούσαν πιασμένοι χέρι- χέρι και συμπεριφέρονταν σαν ερωτευμένοι έφηβοι.

Μάλιστα τα ξένα μέσα σχολιάζουν ότι η Aniston μετά από μια μεγάλη χρονική περίοδο και διάφορες σχέσεις οι οποίες δεν προχώρησαν, φαίνεται να έχει ξεπεράσει οριστικά τον Pitt, να είναι ξανά ερωτευμένη και να έχει κάνει το επόμενο βήμα στη ζωή της.