Με εμφάνιση που θύμιζε σταρ του παλιού Χόλιγουντ, χωρίς να συνοδεύεται από το σύζυγό της Kris Humphries, η Kim Kardashian έδωσε το παρών στην επίδειξη μόδας της Vera Wang που έγινε στα πλαίσια της Fashion Week στη Νέα Υόρκη.

H tv celebrity που έχει γίνει γνωστή στις ΗΠΑ μέσα από τα reality προγράμματα στα οποία πρωταγωνιστεί, ένιωθε πολύ λαμπερή και ξεχωριστή με αυτό το κομψό ντύσιμο. Για να μοιραστεί με τους θαυμαστές της τον ενθουσιασμό της έγραψε στο twitter: «Φόρεμα Vera Wang, κοσμήματα Loren και κόκκινα χείλη, σήμερα νιώθω σαν την Κλεοπάτρα!»

Η Wera Wang είχε σχεδιάσει και το νυφικό της Kardashian για το γάμο της με τον Kris Humphries που κόστισε συνολικά 17,9 εκατομμύρια δολάρια.

H Kim παρακολούθησε τo σόου του οίκου και την παρουσίαση της κολεξιόν για το 2012 από την πρώτη σειρά. Λίγo πιο πίσω καθόταν η Beyonce και δίπλα της ο σχεδιαστής Rachel Roy.

Εκτός από την επίδειξη μόδας της Wera Wang, η Kardashian παρακολούθησε και το σόου της Avril Lavigne, στο οποίο η ετεροθαλής αδερφή της Kylie έκανε την παρθενική της εμφάνιση ως μοντέλο.

O σύζυγος της, ο μπασκεμπολίστας Kris Humphries δεν τη συνόδευσε σε κανένα από τα δύο event και προτίμησε να περάσει χαλαρά την ημέρα του.