To «άτακτο» παιδί του θρυλικού boy band της δεκαετίας του 90, που έχει περάσει διάφορες διακυμάνσεις στην ψυχολογία και την υγεία του λόγω των προβλημάτων που αντιμετώπιζε στο παρελθόν με το αλκοόλ και τα ναρκωτικά, έβγαλε ξανά τον ανασφαλή εαυτό του στην επιφάνεια.

 Τελευταία είχε αφήσει γένια και όταν εμφανίστηκε αξύριστος και ερωτήθηκε για το λόγο της στιλιστικής αυτής αλλαγής περιέγραψε ένα αστείο περιστατικό. Όπως δήλωσε χαριτολογώντας συζητούσε με καλεσμένους που είχε στο σπίτι του για το σκι. Ένας από αυτούς, ετών 57, που δεν ήξερε τίποτα για τον ίδιο και την καριέρα του, γύρισε σε ένα σημείο της συζήτησης και του είπε: «Εγώ κι εσύ πρέπει να προσέχουμε στην ηλικία μας».

 Με αυτό τον κωμικό φανταστικό διάλογο αυτοσαρκάστηκε εκδηλώνοντας ότι άρχισε να νιώθει μεγάλος και δεν θέλει να φαίνονται οι άσπρες τρίχες που έχει βγάλει.

 O Robbie που έχει πουλήσει παραπάνω από 57 εκατομμύρια άλμπουμ σε όλο τον κόσμο αποχώρησε από τους take that το 1995 και έκανε μια εκπληκτική σόλο καριέρα. Το 2010 συμμετείχε στην επανένωση του γκρουπ. Όμως ούτε αυτή το φορά ήταν σταθερός. Στα μέσα Ιουλίου φέτος το συγκρότημα αναγκάστηκε για πρώτη φορά στην ιστορία του να ακυρώσει προγραμματισμένη συναυλία του λόγω της αδυναμίας του Robbie να τραγουδήσει σε αυτή.