Μια άγνωστη είδηση για την προσωπική ζωή της Amy Winehouse αποκάλυψε σε βρετανική εφημερίδα άνθρωπος του περιβάλλοντός της. Ο άνθρωπος αυτός αποκάλυψε ότι η τραγουδίστρια και ο τελευταίος σύντροφός της, Reg Traviss, είχαν κάνει μυστικό αρραβώνα λίγες μόνο βδομάδες πριν η Winehouse αφήσει την τελευταία της πνοή.

«Ο Reg έκανε την πρόταση στην Amy και φυσικά εκείνη του απάντησε θετικά. Τον αγαπούσε. Δεν ήθελε τίποτα παραπάνω από το να είναι η γυναίκα του και να κάνει οικογένεια μαζί του. Ήθελε να ξεφύγει από τους “δαίμονες” που τη βασάνιζαν τόσο πολύ», αποκαλύπτει η πηγή στο περιοδικό.

Μάλιστα, το ζευγάρι σκόπευε να παντρευτεί τον επόμενο χρόνο, ενώ η Winehouse έκανε προσπάθειες τον τελευταίο καιρό, ώστε να απεξαρτηθεί και να μπορέσει να ζήσει μια φυσιολογική ζωή στο πλευρό του αγαπημένου της.

Λίγες μέρες πριν ο πατέρας της Amy Winehouse, Mitch, είχε αποκαλύψει ότι η κόρη του αισθανόταν όμορφα με τον αγαπημένο της: «Η Amy βρήκε την αγάπη στον Reg. Την βοήθησε με τα προβλήματά της και η Amy ανυπομονούσε για το κοινό τους μέλλον. Πιο χαρούμενη δεν μπορούσε να είναι».