Ο πατέρας της Amy Winehouse,Mitch, μοιράζει μπλουζάκια της αδικοχαμένης κόρης του έξω από το σπίτι της στο βόρειο Λονδίνο, όπου βρέθηκε νεκρή η διάσημη τραγουδίστρια.

Την ίδια ώρα άρχισαν να κυκλοφορούν φήμες, ότι αιτία του θανάτου της ήταν… η διακοπή του αλκοόλ.

Οι γονείς της Amy, τηρώντας τις εβραϊκές παραδόσεις επισκέφθηκαν το σπίτι της κόρης τους στο Camden και συνομίλησαν με θαυμαστές της, που συνεχίζουν να συγκεντρώνονται εκεί, αφήνοντας σημειώματα, λουλούδια, αλκοόλ και τσιγάρα στη μνήμη της.

Μαζί τους ήταν και ο αδερφός της Alex και ο στενός της φίλος Tyler James.

Σύμφωνα με τα όσα ακούγονται η Amy έπρεπε να περιορίσει σταδιακά τον εθισμό της στο αλκοόλ, αλλά εκείνη αποφάσισε να το «κόψει μαχαίρι» κάτι που προκάλεσε ισχυρό σοκ στον οργανισμό της, ο οποίος τελικά δεν άντεξε.
Όπως ανέφερε κάποιος από το στενό της περιβάλλον στην εφημερίδα «The Sun» «η αποχή προκάλεσε σοκ στον οργανισμό της και τελικά προκάλεσε το θάνατό της».

Στην κηδεία της ταλαντούχας τραγουδίστριας ο πατέρας της είχε αναφερθεί στη μάχη που έδινε η κόρη του με τα ναρκωτικά και το αλκοόλ, λέγοντας ότι δεν είχε πιει καθόλου τις τελευταίες 3 εβδομάδες, ενώ είχε χρόνια να «αγγίξει» ναρκωτικά.

«Μπαμπά, έχω πιει πολύ αλκοόλ μέχρι τώρα. Δεν αντέχω άλλο τον τρόπο που με αντικρίζετε» του είχε πει.

Ωστόσο, κάποιοι αναφέρουν ότι η Winehouse έπινε τζιν και red bull στο σπίτι της στο Camden τρεις ημέρες πριν το θάνατό της.


Ο αδερφός της Amy Winehouse

Τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων όμως αναμένονται περίπου σε ένα μήνα, ενώ η αστυνομία ερευνά πληροφορίες που θέλουν την τραγουδίστρια να έχει συναντηθεί με ένα «μυστηριώδη» άντρα λίγες ώρες προτού πεθάνει.

Εκατοντάδες θαυμαστές της εξακολουθούν να επισκέπτονται το σπίτι της, θρηνώντας για τα χαμό της.

Ο πατέρας της τους πλησίασε και τους είπε: «Η Amy ήθελε μόνο ένα πράγμα. Αγάπη. Ήταν αφοσιωμένη στην οικογένεια και τους φίλους της και σε εσάς παιδιά. Είμαστε συντετριμμένοι. Δεν ξέρω τι άλλο να πω. Σας ευχαριστούμε που ήρθατε».