Για την επιστροφή της στην τηλεόραση την επόμενη σεζόν αλλά και τη φετινή της απουσία, μίλησε, μεταξύ άλλων, η Ιωάννα Μαλέσκου στο Breakfast@Star και τον Ηλία Σκουλά.
«Η απουσία μου από την τηλεόραση δεν ήταν επιλογή μου. Κανονικά, βάσει αυτών που είχα συμφωνήσει, θα ήμουν. Το TV Queen ήταν ένα project, είχαμε υπογράψει όμως και για μία άλλη εκπομπή, πολύ ωραία, που τελικά δεν έγινε», είπε αρχικά η παρουσιάστρια.
«Ισχύει ότι είμαι σε συζητήσεις για την επιστροφή μου την επόμενη σεζόν. Ιδανικά θα ήθελα να είμαι στην πρωινή ζώνη και να είμαι με ανθρώπους μπροστά από τις κάμερες με τους οποίους “δένω”. Ξέρω ήδη με ποιους θέλω να συνεργαστώ», συμπλήρωσε.
«Δεν θέλω να στέκομαι στο παρελθόν και να συζητάω για τη συνεργασία μου με τον ΣΚΑΪ αλλά σε πράγματα που κάνω τώρα. Είναι λίγο σαν να γυρίζεις τον χρόνο πίσω ενοχικά, ασ’ το. Οι άνθρωποι που παρακολουθούσαν τις εκπομπές μου στο ΚρήτηTV και στον ΣΚΑΪ ήξεραν τι θέματα αγγίζω και θίγω αλλά και ποια είναι η συνολική μου υπόσταση. Δεν στέκονταν στο κομμάτι της εμφάνισης, αν θα έβγαζα λίγο παραπάνω το μπούστο ή κάτι τέτοιο. Δεν με ενδιαφέρουν τέτοια σχόλια αλλά στεναχωριέμαι όταν ξαναδείχνουν πλάνα μου από τότε πάνω από τις κατσαρόλες… δεν είμαι μόνο αυτό. Γίνεται και λίγο επί τούτου αλλά, αν τους ικανοποιεί και τους εξυπηρετεί, ας τα δείχνουν. Εγώ έχω προχωρήσει τη ζωή μου», κατέληξε η Ιωάννα Μαλέσκου.