Η πρώην πορνοστάρ, Μία Καλίφα, τα έβαλε με τους αμερικανούς στρατιώτες δημοσιεύοντας ένα βίντεο στο TikTok όπου έγινε viral και απέσπασε 2,1 εκατομμύρια προβολές. Η Μία Καλίφα τόνισε σε αυτό ότι ελπίζει να πάθουν μετατραυματικό στρες επειδή πολεμούν στο εξωτερικό χωρίς να νοιάζεται η αμερικανική κυβέρνηση για αυτούς.

«Καλημέρα σε όλους, όσοι δεν είναι στον αμερικανικό στρατό», ξεκινά η Μία Καλίφα στο βίντεο που αναρτήθηκε στον λογαριασμό της στο TikTok. «Καλημέρα σε όλους όσοι κάθονται στο σπίτι τους και όχι σε έδαφος που δεν τους ανήκει, πολεμώντας έναν πόλεμο για μια χώρα που δεν νοιάζεται γι’ αυτούς» συμπληρώνει η αμερικανο-λιβανέζα πρώην πορνοσταρ, η οποία έχει μιλήσει ανοιχτά στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης υπερασπιζόμενη τους Παλαιστίνιους.

«Ελπίζω να πας εκεί πέρα και να μπερδευτεί το μυαλουδάκι σου από το μετατραυματικό στρες και να γυρίσεις εδώ πίσω και να δεις πόσο νοιάζονται οι Ηνωμένες Πολιτείες για σένα, γλύκα!», ειρωνεύεται με παιδική φωνή. «Δες πόσο πολύ νοιάζονται για σένα όταν επιστρέψεις» προσθέτει στη συνέχεια.



«Πήγες να πολεμήσεις σε έναν πόλεμο που δεν είναι δικός σου. Θα προσπαθήσουν να σου πουν να κάνεις ασκήσεις αναπνοής γιατί η κυβέρνηση των ΗΠΑ δεν δίνει δεκάρα για σένα» καταλήγει στο βίντεο.

Όπως αναφέρει άρθρο της New York Post η Μία Καλίφα δέχτηκε απειλές από το ISIS επειδή φορούσε χιτζάμπ κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων μιας ερωτικής σκηνής,