Η 21χρονη Ανθή Φακιδάρη έγραψε ιστορία καθώς ήταν η πρώτη Ελληνίδα που περπάτησε στην πασαρέλα της «Victoria’s Secret». Το μοντέλο εντυπωσίασε με το καλλίγραμμο σώμα της, φορώντας εσώρουχα της γνωστής εταιρίας εσωρούχων στο φαντασμαγορικό σόου που έγινε στη Νέα Υόρκη.

H Aνθή Φακιδάρη, η οποία τα τελευταία δύο χρόνια διαπρέπει στο εξωτερικό ως μοντέλο, απόλαυσε στο έπακρο μια από τις πιο ξεχωριστές στιγμές της καριέρας της. Με ένα μήνυμα στο Instagram, η ίδια σημείωσε για αυτή την ξεχωριστή εμπειρία της περπατώντας στην πασαρέλα της «Victoria’s Secret» μαζί με τα πιο γνωστά μοντέλα του κόσμου: «Τι αξέχαστη βραδιά! Περπατώντας στην πασαρέλα για τη Victoria’s Secret έμοιαζε με όνειρο, ένα που είχα από μικρό κοριτσάκι. Το να έχω φτάσει ως εδώ και να μοιράζομαι τη σκηνή με τόσο απίστευτα μοντέλα είναι πέρα από κάθε φαντασία μου. Αυτό είναι απόδειξη ότι τα όνειρα βγαίνουν πραγματικά αληθινά. Ποτέ μην αφήσεις κανέναν να σου πει ότι δεν μπορείς να τα καταφέρεις, γιατί αν συνεχίσεις να πιστεύεις, θα συμβεί. Ευχαριστώ όλους όσοι με στήριξαν στην πορεία, αυτό είναι για εσάς! Μικρή Ανθή, σε έκανα περήφανη».

Η Ανθή Φακιδάρη γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Περιστέρι. Ο πατέρας της έχει καταγωγή από την Κρήτη και η μητέρα της από τα Τρίκαλα. Τα τελευταία δύο χρόνια κάνει μια μεγάλη καριέρα στο εξωτερικό ως μοντέλο και μοιράζει τον χρόνο της ανάμεσα σε Αθήνα, Παρίσι και Μιλάνο.

Έχει συνεργαστεί με τους μεγαλύτερους οίκους μόδας, όπως Chanel και Giorgio ArmaniVersace, Isabel MarantFerrari. Το αγαπημένο της μοντέλο είναι η Ζιζέλ. Η όμορφη Ελληνίδα προέρχεται από τον χώρο του στίβου, όπου έκανε άλμα εις ύψος. Όσο για το μυστικό της επιτυχίας, εκείνη απαντά ότι είναι πίστη στον εαυτό της.

Όλα ξεκίνησαν όταν η Ανθή Φακιδάρη επισκέφθηκε τον πατέρα της, Μανώλη, στο πλατό του Alpha, όπου εργάζεται ως οπερατέρ. Εκεί την προσέγγισαν και της είπαν ότι θα μπορούσε να έχει ένα λαμπρό μέλλον στον χώρο της μόδας, όπως κι έγινε.


Το fashion show της «Victoria’s Secret» επέστρεψε για πρώτη φορά μετά από έξι χρόνια καθώς ο οίκος μόδας αντιμετώπισε κατηγορίες για σεξισμό, μισογυνισμό, bullying, παρενόχληση και έλλειψη ποικιλομορφίας. Σημειώνεται ότι το πρώτο σόου της «Victoria’s Secret» διοργανώθηκε σε κεντρικό ξενοδοχείο της Νέας Υόρκης το 1995 και η τελευταία πασαρέλα των «αγγέλων» έγινε τον Δεκέμβριο του 2018.