Το fashion show του οίκου «Victoria’s Secret» επέστρεψε μετά από 5 χρόνια απουσίας και η Ανθή Φακιδάρη είναι το πρώτο μοντέλο από την Ελλάδα που περπάτησε στην πασαρέλα.

Το φαντασμαγορικό σόου πραγματοποιήθηκε στη Νέα Υόρκη και ανάμεσα στα πασίγνωστα μοντέλα που περπάτησαν πάνω στην πασαρέλα φορώντας εσώρουχα της εταιρίας ήταν και η 21χρονη Ανθή Φικιδάρη, η οποία δημοσίευσε φωτογραφίες της στο προφίλ της στο Instagram από την ξεχωριστή στιγμή της καριέρας της.

Στο σόου μόδας, το οποίο έγινε παγκοσμίως γνωστό για το φαντασμαγορικό σκηνικό, τις περίτεχνες δημιουργίες και τους στηθόδεσμους με κοσμήματα αξίας εκατομμυρίων, συμμετείχαν ορισμένα από τα πιο ακριβοπληρωμένα μοντέλα στον κόσμο, όπως η Αντριάνα Λίμα, η Μπέλα Χαντίντ, η Ιρίνα Σάικ, η Άσλεϊ Γκράχαμ, η Εύα Χερτζίκοβα, η Κέιτ Μος, η Μπέλα Χαντίντ, η Κάρλα Μπρούνι, η Τάιρα Μπανκς, η Ντούτζεν Κρος, η Λίλα Μος, η Αλεσάντρα Αμπρόσιο και Κάντις Σουάνπολ.

Η Ανθή Φακιδάρη γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Περιστέρι. Ο πατέρας της έχει καταγωγή από την Κρήτη και η μητέρα της από τα Τρίκαλα. Τα τελευταία δύο χρόνια κάνει μια μεγάλη καριέρα στο εξωτερικό ως μοντέλο και μοιράζει τον χρόνο της ανάμεσα σε Αθήνα, Παρίσι και Μιλάνο.

Έχει συνεργαστεί με τους μεγαλύτερους οίκους μόδας, όπως Chanel και Giorgio Armani, Versace, Isabel Marant, Ferrari. Το αγαπημένο της μοντέλο είναι η Ζιζέλ. Η όμορφη Ελληνίδα προέρχεται από τον χώρο του στίβου, όπου έκανε άλμα εις ύψος. Όσο για το μυστικό της επιτυχίας, εκείνη απαντά ότι είναι πίστη στον εαυτό της.

Όλα ξεκίνησαν όταν η Ανθή Φακιδάρη επισκέφθηκε τον πατέρα της, Μανώλη, στο πλατό του Alpha, όπου εργάζεται ως οπερατέρ. Εκεί την προσέγγισαν και της είπαν ότι θα μπορούσε να έχει ένα λαμπρό μέλλον στον χώρο της μόδας, όπως κι έγινε.

Δείτε την Ανθή Φακιδάρη να περπατάει στην πασαρέλα στο σημείο 29:00:

Σημειώνεται ότι το πρώτο σόου της Victoria’s Secret διοργανώθηκε σε κεντρικό ξενοδοχείο της Νέας Υόρκης το 1995 και η τελευταία πασαρέλα των «αγγέλων» έγινε τον Δεκέμβριο του 2018

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή μίλησε για τον πατέρα του μοντέλου που δουλεύει στον Alpha

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή μίλησε για τον πατέρα της Ανθής Φακιδάρη, ο οποίος εργάζεται στον Alpha, σημειώνοντας: «O Μανώλης Φακιδάρης είναι οπερατέρ εδώ στον σταθμό μας και είναι πολλά χρόνια στην ομάδα του Alpha. Προς τιμήν του, τον έχουμε καλέσει τόσες φορές στην εκπομπή μας, αλλά δεν θέλει. Είναι μια κούκλα, να την χαίρεται!».