Στα καλύτερά της είναι η Ανθή Βούλγαρη, η οποία απολαμβάνει την επιτυχία στην προσωπική και στην επαγγελματική της ζωή. Η παρουσιάστρια και δημοσιογράφος του Mega έχει «δέσει» πολύ με τον Ιορδάνη Χασαπόπουλο και μας κρατάει συντροφιά καθημερινά μέσα από την ενημερωτική εκπομπή «Κοινωνία Ωρα Mega».

Όμορφη, ετοιμόλογη, ειλικρινής, ενημερωμένη για τα θέματα της επικαιρότητας και με άποψη, η Ανθή Βούλγαρη είναι από τις παρουσίες στην τηλεόραση που κάνουν θετική εντύπωση. «Είναι πιο εύκολη η καθημερινότητα της παρουσιάστριας από της ρεπόρτερ» έχει δηλώσει σε συνέντευξή της, καθώς η ίδια ξεκίνησε την καριέρα της στη δημοσιογραφία ως ρεπόρτερ σε εφημερίδα.

Όπως φημολογείται, η Ανθή Βούλγαρη διανύει τον πέμπτο μήνα της εγκυμοσύνης της με την ίδια να μην το έχει επιβεβαιώσει ή διαψεύσει. Το 2020 παντρεύτηκε τον αγαπημένο της και μουσικό, Κώστα Κωνσταντινίδη, μετά από 4 χρόνια σχέσης στο Πήλιο, τηρώντας όλα τα ήθη και έθιμα της περιοχής.

Το σοβαρό πρόβλημα υγείας και η τομή από την επέμβαση όγκου στο κεφάλι 

Το 2017 η Ανθή Βούλγαρη αντιμετώπισε ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας, όπου υποβλήθηκε σε κρανιοτομή για να αφαιρεθεί ο όγκος στο κεφάλι της. Η ίδια, ένα χρόνο μετά τη σοβαρή επέμβαση, δημοσίευσε φωτογραφίες στο προφίλ της στο Instagram δείχνοντας την τομή της.

H δημοσιογράφος είχε τότε σημειώσει: «Πέρασε κιόλας ένας χρόνος από την ημέρα την κρανιοτομής μου για να αφαιρέσω έναν μικρό όγκο. 27.9.2017. Ημερομηνία χαραγμένη πλέον στο κεφάλι μου. Αυτή είναι η ιστορία μου μέχρι να μπορέσω να επανέλθω, όπως την κατέγραψε ο φωτογραφικός φακός της φίλης μου @lelekomou. Η οποία είχε δίκιο όταν μου είπε έλα να το φωτογραφίσουμε. Πρέπει να θυμάσαι να μην ξεχνάς πως το ξεπέρασες. Λοιπόν, ναι έκλαψα, προσευχηθηκα, δεν ήθελα να βλέπω την τομή, μετά την αποδέχτηκα, την αγάπησα, και τελικά μπόρεσα να χαμογελάω ξανά. Ένα χρόνο τώρα ζω με αυτήν. Όταν αλλάζει ο καιρός με πονάει, όταν κουράζομαι το ίδιο αλλά μου υπενθυμίζει ότι είναι εκεί προφανώς για να μου θυμίζει τι δεν πρέπει να ξεχνάω. Να αγαπάω τις μικρές στιγμές της ζωής. Να μην αναλώνομαι στα εφήμερα και να σέβομαι πάνω από όλα την υγεία μου και τον εαυτό μου. Η υγεία, η οικογένεια και μερικοί καλοί φίλοι είναι ο θησαυρός μας. Στα απλά είναι τα πιο όμορφα. Δεν υπάρχει τίποτα δεδομένο. Κάθε στιγμή που αναπνέουμε είναι ευλογημένη. Δεν θυμάμαι πολλά από εκείνη την μέρα. Μόνο τη στιγμή που έμπαινα στο χειρουργείο και όσους ήταν εκεί και με περίμεναν με αγωνία να βγω από το χειρουργείο. Τα μνμ αγάπης που δέχτηκα μετά. Και τα μνμ όσων περνάτε η περάσατε κάτι αντίστοιχο. Λοιπόν, ένα χρόνο μετά λέω πως ήταν το μεγαλύτερο μάθημα μέχρι τώρα και ευχαριστώ τον Θεό που με άφησε να το ζήσω και που όλα πήγαν καλά. Ευχαριστώ όλους όσους ήταν στο πλάι μου και πιο πολύ όσους ήταν εκείνη τη μέρα εκεί έξω από την πόρτα του χειρουργείου για οκτώ ώρες να αναμένουν νέα μου.. @lelekomou σε ευχαριστώ για τη φωτογράφιση. Έχει ανεκτίμητη αξία για μένα. Είσαι top!@kostaskonstantinidis σε ευχαριστώ που ήσουν δίπλα μου σε αυτό. Ήταν πιο εύκολο μαζί σου».

Το 2019 σε συνέντευξή της στην Ελεονώρα Μελέτη, με την οποία συνεργάστηκε στην εκπομπή «Mεσημεριανή Μελέτη» στο STAR ως ρεπόρτερ lifestyle θεμάτων, η Ανθή Βούλγαρη μίλησε για την περιπέτεια της υγείας της και πώς κατάλαβε ότι έχει όγκο στο κεφάλι. «Επειδή δούλευα πάρα πολύ, από το πρωί ως το βράδυ, ήμουν πολύ κουρασμένη. Αισθανόμουν ότι δεν μπορούσα να σταθώ στα πόδια μου, ότι είχα πονοκέφαλο και δεν είχα όρεξη. Είπα ότι μάλλον ήταν λόγω της κούρασης, μέχρι που ήρθε η επιληπτική κρίση την ώρα που κοιμόμουν. Έκατσα μία εβδομάδα μέσα στο νοσοκομείο και έκανα εξετάσεις όπου μου βρήκαν όγκο στο κεφάλι. Δεν το πίστευα ότι είχα κάτι. Δεν ήθελα να ζω με φάρμακα γι’ αυτό αποφάσισα να κάνω την επέμβαση», σημείωσε η Ανθή Βούλγαρη στην εκπομπή «Μεσάνυχτα».

Δείτε το σημείο 04:40:

«Είναι μαχαίρι στην καρδιά η ερώτηση ”πότε θα κάνεις παιδί”»

Τον Ιούνιο του 2023 η Ανθή Βούλγαρη ήταν καλεσμένη στην εκπομπή του Θεοχάρη Ιωαννίδη «Night Out» και είχε μιλήσει μεταξύ άλλων για το ενδεχόμενο να αποκτήσει ένα παιδί. Μάλιστα, είχε τονίσει πως θεωρεί άκομψη την ερώτηση «πότε θα κάνεις παιδί».

«Αν ερχόταν ένα παιδί και έπρεπε να μπει σε δεύτερη μοίρα η καριέρα θα το έκανα. Όταν αποφασίζεις να φέρεις στον κόσμο ένα παιδί είσαι 100% δεσμευμένος με το παιδί. Αν δεν μπορείς, για μένα καλύτερα να μην το αποφασίσεις. Αν χρειαζόταν να είμαι ένα διάστημα μακριά από την τηλεόραση και αν μπορούσα να ανταπεξέλθω οικονομικά, θα το έκανα. Νομίζω ότι μπορείς να τα συνδυάσεις όλα. Τόσες γυναίκες δουλεύουν και να προλαβαίνουν όλα. Οι μαμάδες μας πως μας μεγάλωσαν; Δε δούλευαν; Το θέμα είναι να έχεις εποικοδομητικό χρόνο με το παιδί».

Και πρόσθεσε: «Την ερώτηση “πότε θα κάνεις παιδί” τη θεωρώ πολύ άκομψη. Για πολλούς λόγους. Γιατί μια γυναίκα να μη θέλει ή να προσπαθεί και να της κάνει την ερώτηση τη στιγμή που προσπαθεί και να μην έχει πετύχει. Εγώ έχω έρθει πολλές φορές σε αυτή τη θέση. Υπάρχουν γυναίκες που δεν θέλουν να κάνουν παιδί. Γιατί πρέπει να μας φαίνεται αφύσικο αυτό; Μπορεί να πληγώσεις, μπορεί να γίνει μαχαίρι στην καρδιά αυτή η ερώτηση».