Ο Περικλής Κονδυλάτος μίλησε την Τετάρτη 9 Οκτωβρίου στην εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα, όπου ανέφερε μεταξύ άλλων: «Όταν ένας άνθρωπος έχει ένα πρόβλημα με τα κιλά του, είτε με έναν εθισμό, δεν μπορεί να κάνει αυτό το lifestyle παράδειγμα προς μίμηση».

Η Δανάη Μπάρκα σε μήνυμα που δημοσίευσε αργότερα στο προφίλ της στο Instagram σημείωσε: «Ποτέ μην παλεύεις με ένα γουρούνι. Και οι δύο θα λερωθείτε και το γουρούνι λατρεύει να λερώνεται!».

O Περικλής Κονδυλάτος σε νέες δηλώσεις του στην εκπομπή «Το Πρωινό» τόνισε πως δεν μιλούσε για τη Δανάη Μπάρκα και αναρωτήθηκε αν είναι εκείνος το γουρούνι που αναφέρεται σε ανάρτησή της.

«Εγώ δεν έχω πει τίποτα και το παίρνουν και το εντάσσουν στο πλαίσιο που μιλάνε για το συγκεκριμένο άτομο. Εγώ δεν έχω πει απολύτως τίποτα. Το κεφάλαιο αυτό έχει κλείσει, εγώ δεν έχω αναφερθεί ποτέ στη συγκεκριμένη κυρία. Το γουρούνι είμαι εγώ; Θα μπορούσα να απαντήσω κάτι πολύ χειρότερο από αυτό αλλά δε θα με βάλετε στον πειρασμό. Εγώ είμαι gentleman. Με στενοχωρεί γιατί όλο αυτό ξεκίνησε επειδή είπα γενικά για τα κιλά και βγήκε η συγκεκριμένη κυρία και το πήρε προσωπικά. Με στενοχωρεί που με πάει όλο αυτό σε ένα σημείο που εγώ δε θέλω να πάω καθόλου. Το μέλημά μου είναι να προστατέψω τα νέα παιδιά από κακά πρότυπα» σημείωσε ο Περικλής Κονδυλάτος.

«Δεν υπάρχει κόντρα, εκείνη το ξεκίνησε. Εγώ αμύνομαι. Εγώ βγαίνω και κάνω καλοπροαίρετα μία δήλωση και λέω στα νέα παιδιά «να μην έχετε πρότυπα λάθος» κι εσείς οι δημοσιογράφοι το παίρνετε και το κάνετε σαν ίντριγκα» εξήγησε ο σχεδιαστής.

Στο παρακάτω βίντεο μπορείτε να ακούσετε τις δηλώσεις του Περικλή Κονδυλάτου που είχε κάνει στην εκπομπή «Το Πρωινό» και που προκάλεσε την ανάρτηση της Δανάης Μπάρκα στο Instagram.

Ο σχεδιαστής κοσμημάτων είπε: «Προσπαθώ να εκφέρω μια άποψη για να μη χάσουμε παντελώς το μυαλό μας και να μην ξεχάσουμε αυτά που ξέρουμε, αυτά που διδαχτήκαμε και τις αρχές που μας πέρασαν οι γιαγιάδες και οι παππούδες μας και ξαφνικά να ζούμε σε μία εποχή ασυδοσίας. Όταν ένας άνθρωπος έχει ένα πρόβλημα με τα κιλά του, είτε με έναν εθισμό, δεν μπορεί να κάνει αυτό το lifestyle παράδειγμα προς μίμηση. Ούτε ο συντηρητισμός μου αρέσει, ούτε το να λέμε ότι όλα είναι οκ».