Η μακρόχρονη δικαστική διαμάχη της Αντζελίνα Τζολί και του Μπραντ Πιτ για τα διάφορα περιουσιακά στοιχεία που απέκτησαν κατά τη διάρκεια της δεκαετούς σχέσης τους, αποτελεί πλέον ιστορία.

Ένα από τα επίμαχα και πολυσυζητημένα στοιχεία του πολύκροτου διαζυγίου του διάσημου ζευγαριού ήταν ένα περιστατικό του 2016 σε ένα αεροπλάνο, στο οποίο η 49χρονη ηθοποιός ισχυρίζεται ότι ο πρώην σύζυγός της «επιτέθηκε σωματικά και λεκτικά» σε εκείνη και ένα από τα παιδιά τους κατά τη διάρκεια μιας πτήσης.

Το 2022, κατατέθηκε αγωγή με το όνομα «Jane Doe» που, σύμφωνα με το hellomagazine.com, πιστεύεται ότι είναι η Αντζελίνα και αφορούσε τη δημοσιοποίηση εγγράφων από το Υπουργείο Δικαιοσύνης και το Ομοσπονδιακό Γραφείο Ερευνών σχετικά με την υπόθεση, αφού το FBI αποφάνθηκε ότι δεν θα ασκήσει δίωξη κατά του Μπραντ Πιτ, ο οποίος έχει αρνηθεί τους ισχυρισμούς.

Τώρα, σύμφωνα με το E! News, η Τζολί φέρεται να έχει καταθέσει αίτηση για την απόρριψη της αγωγής, με μια έκθεση που έλαβε το δημοσίευμα να αναφέρει: «Τα μέρη της παρούσας αγωγής συμφωνούν να απορρίψουν την παρούσα αγωγή με επιφύλαξη, με κάθε μέρος να φέρει τα δικά του έξοδα και αμοιβές».

Η αγωγή που κατατέθηκε το 2022 αντιστοιχούσε στην έκθεση του FBI για το περιστατικό στο οποίο εμπλέκονται ο Μπραντ Πιτ και η Αντζελίνα Τζολί και ένα από τα έξι παιδιά τους (Pax, Maddox, Zahara, Shiloh, Vivienne και Knox) και ζητούσε την έκδοση εγγράφων από την έρευνα του FBI για να «αποκτήσει πληροφορίες που είναι απαραίτητες για να λάβουν τα παιδιά της ιατρική φροντίδα και συμβουλευτική για το τραύμα».