Η Κατερίνα Καινούργιου μίλησε στη Σταματίνα Τσιμτσιλή για τη σχέση της με τον Παναγιώτη Κουτσουμπή.

«Με τον Παναγιώτη είμαστε μαζί σχεδόν πέντε μήνες, αλλά τον ξέρω πάρα πολλά χρόνια. Καμιά φορά γίνεται αυτό το κλικ. Αυτό που σκέφτομαι πάντα και το λέω και στις φίλες μου είναι ότι καμιά φορά έρχονται τα πράγματα εκεί που δεν το περιμένεις. Μπορεί στο ξαφνικά, σε ένα βράδυ, σε μια στιγμή, να έρθει κάτι που δεν το περιμένεις καθόλου και να είναι πιο καλό από αυτό που φανταζόσουν» σημείωσε αρχικά η παρουσιάστρια του Alpha για την προσωπική της ζωή.

«Το πρώτο βήμα το έκανε ο Παναγιώτης. Του άρεσα πάντα. Τα προηγούμενα χρόνια, κι εγώ ήμουν σε σχέση κι εκείνος είχε άλλες σχέσεις, οπότε το οποιοδήποτε κοπλιμέντο μου έκανε ήταν πάντα πολύ διακριτικό» συμπλήρωσε η Κατερίνα Καινούργιου.

«Είμαι πάρα πολύ καλά. Είμαι πολύ χαλαρή. Και είναι η πρώτη φορά που δεν έχω την ανάγκη ούτε να κρύψω, αλλά ούτε και να δημοσιοποιήσω κάτι. Αν νιώσω την ανάγκη να ανεβάσω μια φωτογραφία, θα την ανεβάσω. Δεν κρύβομαι, ούτε το φωνάζω. Είμαι πάρα πολύ καλά. Σίγουρα θέλω να διασφαλίσω κάποιες στιγμές προσωπικές, αλλά από εκεί και πέρα δεν υπάρχει λόγος να κρύβεις κάτι όταν είσαι καλά με έναν άνθρωπο» ανέφερε.

«Τον Παναγιώτη δεν τον ενδιαφέρει καθόλου η δημοσιότητα. Στο παρελθόν έχω βιώσει το να με προσεγγίσει κάποιος μόνο και μόνο γιατί επιζητούσε τη δημοσιότητα μέσα από εμένα, και μάλιστα πολύ έντονα. Τώρα νιώθω ότι όλα είναι φυσιολογικά. Αυτός έχει τη δική του δουλειά, εγώ τη δική μου, θα ρωτήσουμε ο ένας τον άλλον πως πήγε και τέλος, μετά κλείνει η πόρτα και είναι διαφορετικά τα πράγματα. Μακάρι να δημιουργήσω οικογένεια. Είναι κάτι που το θέλω πολύ όμως, δεν είναι εύκολο. Όταν μεγαλώνεις, και βρίσκεις έναν άνθρωπο που είσαι καλά μαζί του, για μένα η δημιουργία οικογένεια δεν σημαίνει γάμος αλλά απόκτηση παιδιού, εγώ ιδανικά αυτό θέλω. Είναι όμως κάτι που θέλει μια προσπάθεια, ένα χρονικό διάστημα, και κάποια πράγματα είναι και τυχερά. Κάποια πράγματα έρχονται αμέσως, κάποια μπορεί να καθυστερούν, κάποια μπορεί να μην έρθουν και ποτέ. Ας μου φέρει ο Θεός ό,τι κρίνει» κατέληξε.