Ο Κωνσταντίνος Αργυρός τραγούδησε στο θρυλικό «Royal Albert Hall» του Λονδίνου σε μια sold out συναυλία.

Ο τραγουδιστής ξεκίνησε τη συναυλία του με το γνωστό τραγούδι «Αθήνα μου» κρατώντας την ελληνική σημαία, ενώ συγκίνηση προκάλεσε η αφιέρωση στη Μαρινέλλα, η οποία νοσηλεύεται από το βράδυ της Τετάρτης στη ΜΕΘ του νοσοκομείου «Υγεία». Συγκεκριμένα, ο Kωνσταντίνος Αργυρός αφιέρωσε στην κορυφαία ερμηνεύτρια το τραγούδι «Παιδί γενναίο».

Πλαισιωμένος από συμφωνική ορχήστρα και αξιόλογους σολίστες, ο Κωνσταντίνος Αργυρός παρουσίασε μία υψηλής αισθητικής μουσική παράσταση και ευχαρίστησε την οικογένειά του, αλλά και τη σύντροφό του, Αλεξάνδρα Νίκα, που ήταν παρόντες στην ξεχωριστή βραδιά.

Δείτε το σημείο 5:02:

O Κωνσταντίνος Αργυρός έγινε ένας από τους ελάχιστους έλληνες καλλιτέχνες που έχουν φιλοξενηθεί στο «Royal Albert Hall», μία από τις σημαντικότερες αίθουσες συναυλιών του κόσμου στην οποία κατά καιρούς έχουν εμφανιστεί καλλιτέχνες παγκόσμιου βεληνεκούς.

Κωνσταντίνος Αργυρός: «Είναι από τις καλύτερες βραδιές που έχω ζήσει στη ζωή μου»

Ο τραγουδιστής μίλησε στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά και τόνισε ότι νιώθει πολύ χαρούμενος που τραγούδησε στο «Royal Albert Hall» του Λονδίνου. «Είναι από τις καλύτερες βραδιές που έχω ζήσει ποτέ στη ζωή μου» είπε χαρακτηριστικά.