Για τη σχέση της με τον σύζυγό της, Γαβριήλ Σακελλαρίδη, και την κόρη της μίλησε η Ράνια Τζίμα.

«Είναι φανταστική», είπε η Ράνια Τζίμα για την κόρη της. «Είναι ένα γλυκό πλάσμα, νομίζω δεν μας μοιάζει σαν χαρακτήρας. Είναι πολύ ευαίσθητη, κάνει το δικό σου, δικό της. Έχει έντονα τη ματιά της στραμμένη στον άλλον. Δεν αντέχω τη σύγκρουση μαζί της. Μία φορά της έχω μιλήσει πολύ έντονα και μία φορά την έβαλα τιμωρία», εξομολογήθηκε, μιλώντας στην εκπομπή «Buongiorno».

«Δεν έχω ενοχές. Για να είμαι εγώ καλά πρέπει να δουλεύω. Η δουλειά μου είναι δομικό στοιχείο της προσωπικότητάς μου», είπε στη συνέχεια η δημοσιογράφος.

Η Ράνια Τζίμα αναφέρθηκε στον σύζυγό της, Γαβριήλ Σακελλαρίδη, ο οποίος υπήρξε βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και πλέον έχει ενταχθεί στη Νέα Αριστερά.

«Είναι ένας άνθρωπος που η γκάμα των συναισθημάτων του είναι πιο ήπια. Δεν μου έχει εκφράσει θυμό, ίσως έχει ένα πολιτικό προβληματισμό για το πώς εξελίσσεται ο χώρος από τον οποίο ξεκίνησε», είπε αναφερόμενη στις εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ και το πώς τις υποδέχτηκε ο σύζυγός της.

Όσο για την κοινή τους πορεία η Ράνια Τζίμα είπε: «Φλατ δεν μας λες. Ο Γαβριήλ, που είναι καλούλης και γλυκούλης, μπορεί να σου κάνει…δαντέλα το νευρικό σύστημα. Γίνεται εσωστρεφής, κλείνεται στον εαυτό του, εκπέμπει κάτι που δεν μπορείς να καταλάβεις και προσπαθείς να το εκμαιεύσεις. Σίγουρα δεν είμαστε η οικογένεια της Kellogg’s, να ξυπνάμε με μπριγιαντίνη στα μαλλιά, καταπληκτικοί και χαρούμενοι. Έχουμε περάσει δύσκολες φάσεις».