Εξηγήσεις θέλησε να δώσει η Κατερίνα Σαλακά για το περιστατικό που συνέβη στη συναυλία της Μαρίνας Σάττι στον Λυκαβηττό. Θυμίζουμε ότι η γνωστή life coach ξέσπασε κατά της τραγουδίστριας μέσα από τα social media καθώς όπως ισχυρίστηκε οι συνεργάτες της Μαρίνας Σάττι δεν της επέτρεψαν την είσοδο.

H Mαρίνα Σάττι έχει συνεργαστεί με την Κατερίνα Σαλακά στο τραγούδι «Είμαι καλά» το οποίο έχει στίχους της διάσημης life coach. Όπως υποστηρίζει η ίδια, είχαν συμφωνήσει να ανέβει μαζί στη σκηνή του Λυκαβηττού, ωστόσο οι συνεργάτες της Μαρίνας Σάττι της απαγόρεψαν την είσοδο.

H πλευρά της τραγουδίστριας τόνισε χαρακτηριστικά: «Δεν ξέρουμε από που προέκυψε η προσδοκία της κα. Σαλακά να ανέβει στη σκηνή και να τραγουδήσει, καθώς ουδέποτε υπήρξε προηγούμενη συνεννόηση και συμφωνία για κάτι τέτοιο με κάποιον από την ομάδα. Λυπούμαστε πραγματικά που έκλεισε αυτός ο κύκλος της «συνεργασίας» μας με αυτόν τον τρόπο και μάλιστα σε μια βραδιά γιορτής, τη μεγαλύτερη μας συναυλία στην Ελλάδα φέτος, μια συναυλία για την οποία δουλέψαμε πολλοί άνθρωποι όλο το καλοκαίρι».

Σε πρόσφατο βίντεο στο TikTok, η Κατερίνα Σαλακά ανέφερε λεπτομέρειες για το περιστατικό με τη Μαρίνα Σάττι, αναφέροντας ονόματα των συνεργατών της τραγουδίστριας. Όπως σημείωσε αρχικά, είχε συμφωνήσει με τη Μαρίνα Σάττι να βγει στη σκηνή και αφού της ζητούσαν επίμονα αποδεικτικό, τους έδειξε ένα μήνυμα που είχε λάβει από την τραγουδίστρια και εκείνοι της απάντησαν πως «έτσι ήταν το πρόγραμμα αλλά άλλαξε».

Στη συνέχεια, η Κατερίνα Σαλακά αναφέρθηκε πώς της φέρθηκαν όταν ζήτησε να πάει τουαλέτα. «Όταν της ζήτησα να πάω τουαλέτα στα καμαρίνια, μου απάντησε με αγενές ύφος και σήκωσε το χέρι σαν τον Κολοκοτρώνη, “δεν επιτρέπεται να πάτε στα καμαρίνια”».

Δείτε το σημείο στο 2.15: