Η Μαρίνα Σάττι έδωσε μια συναυλία το βράδυ της Κυριακής στο Δημοτικό Θέατρο Λυκαβηττού με την Κατερίνα Σαλακά, γνωστή στα social media για τις συμβουλές αυτοβελτίωσης και αυτοπεποίθησης, να ξεσπά κατά της τραγουδίστριας στο Tik Tok, καθώς όπως ισχυρίζεται δεν της επέτρεψαν την είσοδο.

H Mαρίνα Σάττι έχει συνεργαστεί με την Κατερίνα Σαλακά στο τραγούδι «Είμαι καλά» το οποίο έχει στίχους της διάσημης life coach. Όπως υποστηρίζει η ίδια, είχαν συμφωνήσει να ανέβει μαζί στη σκηνή του Λυκαβηττού, ωστόσο οι συνεργάτες της Μαρίνας Σάττι της απαγόρεψαν την είσοδο.

@katerinasalaka

Ξεκιναει συναυλια ΜΑΡινα Σαττι Λυκαβηττοοοοοοοοο#katerinasalaka #marinasatti #positivethinking

♬ πρωτότυπος ήχος – katerinasalaka

Η Κατερίνα Σαλακά δημοσίευσε στο Tik Tok αρκετά βίντεο με την ίδια να είναι σε σοκ και να κλαίει. «Παιδιά πραγματικά είμαι σε σοκ, δεν ξέρω τι έχει γίνει. Η Μαρίνα Σάττι δεν με δέχεται μέσα, οι συνεργάτες δεν με δέχονται, μου λένε ξαφνικά ότι δεν ανήκω στην παράσταση. Μου φέρονται με πάρα πολύ περίεργο και άσχημο τρόπο. Πραγματικά έχω πάθει σοκ, δεν μου έχει ξανατύχει τέτοιο πράγμα. Ενώ έχω συνεννοηθεί με τη Μαρίνα Σάττι. Έχω τρελαθεί πραγματικά με αυτό που γίνεται, δεν μου επιτρέπουν καν να μπω στα καμαρίνια, ενώ είμαι μέρος της παράστασης. Έχω τρελαθεί και μου φέρονται με πάρα πολύ άσχημο τρόπο. Αυτή τη στιγμή η Μαρίνα Σάττι και οι συνεργάτες της μου φέρονται με τον πιο άσχημο τρόπο» ανέφερε σε ένα από τα βίντεο.

Η Κατερίνα Σαλακά τόνισε, επίσης, ότι δεν την άφησαν να πάει στην τουαλέτα. «Εξακολουθώ να είμαι σε σοκ. Με διώξανε και δεν αισθάνομαι καλά. Πραγματικά είναι τρομερό αυτό που συμβαίνει. Ζήτησα να πάω και τουαλέτα και δεν μου το επιτρέψανε. Είμαι στον Λυκαβηττό στη συναυλία της Μαρίνας Σάττι. Δεν ξέρω τι γίνεται. Τέτοιο πράγμα δεν έχω πάθει ποτέ στη ζωή μου» είπε χαρακτηριστικά με τρεμάμενη φωνή.

Θυμίζουμε ότι η τραγουδίστρια κυκλοφόρησε το καινούργιο της άλμπουμ με τίτλο «P.O.P.», το οποίο περιλαμβάνει εκτός από το «ZARI» το «EIMAI KALA». Στιχουργός του συγκεκριμένου τραγουδιού είναι η διάσημη life coach, Κατερίνα Σαλακά.