Όλα δείχνουν πως οι σχέσεις της Μαρίνας Σάττι και της Κατερίνας Σαλακά έχουν διαταραχθεί. Η τραγουδίστρια έκανε unfollow την Κατερίνα Σαλακά από το Instagram, με την life coach να εξακολουθεί να την ακολουθεί, αλλά να διαγράφει τα καταγγελτικά βίντεο που έκανε η ίδια στο TikTok.

Θυμίζουμε ότι η TikToker και σύμβουλος αυτοβελτίωσης, Κατερίνα Σαλακά, κατήγγειλε μέσω του ΤikTok, τη Μαρίνα Σάττι και τους συνεργάτες της πως «της φέρθηκαν με τον χειρότερο τρόπο», καθώς σύμφωνα πάντα με την ίδια δεν της επέτρεψαν την είσοδο στη συναυλία που πραγματοποίησε η τραγουδίστρια στο Λυκαβηττό.

H πλευρά της τραγουδίστριας τόνισε χαρακτηριστικά: «Δεν ξέρουμε από που προέκυψε η προσδοκία της κα. Σαλακά να ανέβει στη σκηνή και να τραγουδήσει, καθώς ουδέποτε υπήρξε προηγούμενη συνεννόηση και συμφωνία για κάτι τέτοιο με κάποιον από την ομάδα. Λυπούμαστε πραγματικά που έκλεισε αυτός ο κύκλος της «συνεργασίας» μας με αυτόν τον τρόπο και μάλιστα σε μια βραδιά γιορτής, τη μεγαλύτερη μας συναυλία στην Ελλάδα φέτος, μια συναυλία για την οποία δουλέψαμε πολλοί άνθρωποι όλο το καλοκαίρι».