Ο πρίγκιπας και η πριγκίπισσα της Ουαλίας μαζί με τον βασιλιά Κάρολο έστειλαν ένα απροσδόκητο προσωπικό μήνυμα στον πρίγκιπα Χάρι με αφορμή τα 40ά γενέθλιά του την Κυριακή.

Σε μια ανάρτηση που μοιράστηκαν στα Instagram Stories τους, ο πρίγκιπας Ουίλιαμ και η πριγκίπισσα Κέιτ έγραψαν: «Ευχές για τα 40ά γενέθλια στον Δούκα του Σάσεξ».

Μαζί με το μήνυμά τους, συμπεριέλαβαν ένα χαρούμενο στιγμιότυπο του Χάρι να χαμογελάει στον φακό, φορώντας ένα γκρι κοστούμι. Η εικόνα περιλαμβανόταν, επίσης, σε ένα προηγούμενο αφιέρωμα που μοιράστηκε ο βασιλιάς Κάρολος. Σε μια συγκινητική δήλωση, έγραψε: «Εύχομαι στον Δούκα του Σάσεξ πολύ ευτυχισμένα 40α γενέθλια!» μαζί με ένα emoji τούρτας.

Είναι η πρώτη φορά που η βασιλική οικογένεια μοιράζεται ένα δημόσιο μήνυμα για τον Χάρι από τότε που του ευχήθηκε χρόνια πολλά το 2021.

Ο Χάρι, ο οποίος ζει στην Καλιφόρνια με τη σύζυγό του Μέγκαν Μαρκλ και τα δύο τους παιδιά, είχε μια κάπως τεταμένη σχέση με τον πατέρα του από τότε που εκείνος αποχώρησε από το αξίωμα του ανώτερου βασιλικού το 2020.

Ωστόσο, μετά την είδηση της διάγνωσης του καρκίνου του Καρόλου νωρίτερα φέτος, ο Χάρι ταξίδεψε στη Βρετανία για να ξανασυναντήσει τον πατέρα του στο Clarence House. Το ζευγάρι ξαναβρέθηκε, επίσης, στη στέψη του μονάρχη τον περασμένο Μάιο.

Στα σχέδια γενεθλίων που αποκαλύφθηκαν αποκλειστικά στο HELLO! ο Δούκας γιόρτασε τη μεγάλη του μέρα στις 15 Σεπτεμβρίου με ένα πάρτι για την οικογένεια και τους φίλους του στο Montecito της Καλιφόρνια, στο σπίτι που μοιράζεται με τη σύζυγό του Μέγκαν και τα παιδιά τους.

Θα απολαύσει, επίσης, ένα Σαββατοκύριακο στα βουνά με μερικούς από τους πιο στενούς του φίλους.

Η πατρότητα για τον πρίγκιπα Χάρι μία από τις μεγαλύτερες χαρές του

πρίγκιπας Χάρι

Ενόψει των γενεθλίων-ορόσημο, ο πρίγκιπας Χάρι μίλησε για τον ρόλο του ως πατέρας και για το πώς έχει γίνει μια από τις «μεγαλύτερες χαρές» στη ζωή του.

«Το να είσαι μπαμπάς είναι μία από τις μεγαλύτερες χαρές της ζωής και με έχει κάνει μόνο πιο δραστήριο και πιο αφοσιωμένο στο να κάνω αυτόν τον κόσμο καλύτερο», μοιράστηκε ο Χάρι σε δήλωσή του στο BBC μέσω του εκπροσώπου του.

Ο Χάρι, ο οποίος παραιτήθηκε από την ανώτατη βασιλική θέση το 2020, δήλωσε, επίσης, στο BBC: «Ήμουν ανήσυχος για τα 30, είμαι ενθουσιασμένος για τα 40. Όποια κι αν είναι η ηλικία, η αποστολή μου είναι να συνεχίσω να εμφανίζομαι και να κάνω καλό στον κόσμο».