Τη δική της τοποθέτηση για τη σφοδρή κόντρα ανάμεσα στον Γιώργο Λιάγκα και τη Σίσσυ Χρηστίδου έκανε η Ναταλία Γερμανού. Μετά τις εκατέρωθεν «βολές» από τους δύο συναδέλφους της, η παρουσιάστρια του Alpha κατέκρινε όλες τις διαμάχες που κατά καιρούς ξεσπούν στην ελληνική τηλεόραση, όπου μία εκπομπή συνηθίζει να απαντά και να κάνει υποδείξεις στην άλλη.

«Η Σίσσυ το 2012, που νομίζω ότι ήταν η τελευταία σεζόν που κάναμε μαζί το «Μες στην Καλή Χαρά», μετά έκανε το «Πρωινό» με τον Χρήστο Φερεντίνο, δεν βλέπω σε τι είναι ανακόλουθη. Διάβαζα κάτι σχόλια «άλλα έλεγες τότε, άλλα κάνεις τώρα». Τι έλεγε τότε που δεν το κάνει τώρα;», είπε αρχικά η Ναταλία Γερμανού.

«Ο Γιώργος δεν νομίζω ότι αναφερόταν μόνο στη Σίσσυ. Αισθάνομαι πως νιώθει ότι δεν έχει ούτε έναν φίλο στον χώρο, ότι όλοι τον εχθρευόμαστε, ότι όλοι περιμένουμε πότε θα… αναπνεύσει, πότε θα υποπέσει στο παραμικρό σφάλμα για να τον λιθοβολήσουμε», συνέχισε η παρουσιάστρια στην τοποθέτησή της.

«Πάντως, για να είμαστε ειλικρινείς, παιδιά, δεν είναι μόνο η Σίσσυ. Εγώ έχω δει πολλές εκπομπές που έχουν τοποθετηθεί και έχουν πει «έχει άδικο ο Γιώργος», «ντροπή σε αυτό που έκανε ο Γιώργος», που δεν το λένε για άλλους. Αδίκως ή δικαίως δεν θα το εξετάσω», επισήμανε αμέσως μετά η Ναταλία Γερμανού.

«Η δουλειά μας σε αυτό το «κουτί» που λέγεται «τηλεόραση» δεν είναι να επιτιθέμεθα σε συναδέλφους ή να τους κρίνουμε. Η δουλειά μας είναι να ψυχαγωγούμε τον κόσμο και να τον ενημερώνουμε. Το να κουνάμε το δάχτυλο και να λέμε «ντροπή», «αίσχος»… είναι αυτή η δουλειά μας, ρε παιδιά; Μήπως έχουμε χάσει λίγο το αντικείμενό μας; Φωναχτά σκέφτομαι», υπογράμμισε.