Η γνωστή χορεύτρια Μαρία Ιωαννίδου, το μεσημέρι της Τρίτης, μίλησε στην κάμερα της εκπομπής Summer’s Cool και τον δημοσιογράφο Ισίδωρο Φίκαρηγια για όλους και για όλα! Μεταξύ αυτών, εστίασε τόσο στη συνεργασία που είχε στο παρελθόν με την αείμνηστη Αλίκη Βουγιουκλάκη όσο και στο αν διατηρεί σχέσεις με τη Ναταλία Γερμανού.

Αρχικά, η Μαρία Ιωαννίδου εξομολογήθηκε πως «η Αλίκη Βουγιουκλάκη ήταν πάρα πολύ αυστηρή στη δουλειά της και… ουέ και αλίμονο αν ήσουν ξανθιά! Και εγώ ήμουν ξανθιά. Κάποια στιγμή μας είπε στην ταινία «Το πιο λαμπρό αστέρι» το εξής: «Σας έχω πει ότι άλλη ξανθιά δεν θα υπάρχει στην ταινία μου! Μόνο εγώ! Θα την βάψετε μελαχρινή». Και το κάνανε. Κλάμα, κλάμα».

«Η Αλίκη Βουγιουκλάκη παιδεύτηκε τόσο πολύ να κάνει αυτό το παιδί (σ.σ. τον Γιάννη Παπαμιχαήλ). Την βοήθησε πάρα πολύ ο Φρέντυ Γερμανός, να της βρει ειδικό γιατρό γιατί η Αλίκη δυσκολευόταν να κάνει παιδί. Δεν μπορούσε».

«Με το Ναταλάκι κάναμε πολύ παρέα στα πρώτα χρόνια, δεν την έχω όμως πια σαν κόρη γιατί μεγάλωσε και η Ναταλία. Έτσι δεν είναι; Όλοι μεγαλώνουμε. Την είχα σαν αδελφή στην αρχή, γιατί ήμουν και γω μικρή, μετά σαν κόρη και τώρα σαν τίποτα» ΄τονισε χαρακτηριστικά ,αφήνοντας έωλη τη σχέση της με την παρουσιάστρια, στην κάμερα της ψυχαγωγικής εκπομπής του ΣΚΑΪ