Ο Φώτης Σεργουλόπουλος σε συζήτηση που είχε με τον Δημήτρη Πιατά στην εκπομπή που παρουσιάζει «Πρωίαν σε είδον» στην ΕΡΤ, θέλησε να κάνει το δικό του σχόλιο σχετικά με την παράσταση του Μάρκου Σεφερλή στο Δελφινάριο.

Σημειώνεται ότι σε ένα από τα σκετς, ο Μάρκος Σεφερλής σατιρίζει το Nemo, τον non binary νικητή της Eurovision 2024, με παραποίηση των στίχων του τραγουδιού της Ολλανδίας «Europapa», οι οποίοι έγιναν λόγος για να ξεσπάσουν οι χρήστες των σόσιαλ, κατηγορώντας τον για ομοφοβικό παραλήρημα

«Είναι μεγάλη διαφορά αυτό που λες ότι σατίριζες ανθρώπους, πολιτικούς και το χαιρόντουσαν και σου έδιναν βραβεία, ενώ αυτή τη στιγμή υπάρχει μία διάθεση κάποιων ανθρώπων που σατιρίζουν κάποιες ομάδες άλλων ανθρώπων και στενοχωριούνται. Οι άνθρωποι επί σκηνής δεν το καταλαβαίνουν πως στενοχωριούνται και συνεχίζουν να το κάνουν με έναν τρόπο λίγο επιθετικό. Επειδή έχεις παίξει στο Δελφινάριο και δεν είναι μία αρένα, ένα κολοσσαίο που βάζεις θηρία να τρώνε ανθρώπους» είπε αρχικά ο Φώτης Σεργουλόπουλος με τον Δημήτρη Πιατά να συμφωνεί με τον παρουσιαστή.

«Έχεις δίκιο Φώτη. Είναι αλήθεια και ξέρω το θέμα που έχει προκύψει. Έχει αλλάξει η εποχή μας. Ο καλλιτέχνης προηγείται της εποχής του, αλλά καμία φορά μιμείται την εποχή του. Η εποχή μας είναι πάρα πολύ σκληρή» σημείωσε ο Δημήτρης Πιατιάς.

Δες το απόσπασμα από το 19:15.