Ο Γρηγόρης Γκουντάρας πήγε να παρακολουθήσει το σόου του Μάρκου Σεφερλή στο Δελφινάριο, το οποίο επικρίθηκε στα social media ότι ειρωνεύεται τα non-binary άτομα.

Κατά τη διάρκεια της παράστασης, ο Μάρκος Σεφερλής είδε τον Γρηγόρη Γκουντάρα να κάθεται στις μπροστινές θέσεις και δεν έχασε την ευκαιρία να δώσει ακόμη ένα σόου στο κοινό. Στο βίντεο που δημοσίευσε ο Γρηγόρης Γκουντάρας στο προφίλ του στο Instagram, δείχνει τον Μάρκο Σεφερλή να είναι μεταμφιεσμένος σε γυναίκα και να κάθεται στα πόδια του. Ο κωμικός αρχίζει να τον πειράζει με τον δημοσιογράφο να μην μπορεί να σταματήσει να γελάει. «Βλέπει η γυναίκα μου» είπε ο Γρηγόρης Γκουντάρας με τον Μάρκο Σεφερλή να απάντα: «Και η δικιά μου».

Στη λεζάντα της ανάρτησής του, ο Γρηγόρης Γκουντάρας έστειλε μήνυμα στήριξης στον Μάρκο Σεφερλή, σημειώνοντας: «Να σε έχει ο Θεός καλά ρε Μάρκο. Να συνεχίσεις να προσφέρεις χαρά, χαμόγελα και γέλιο στους ανθρώπους‼️ Με διέλυσες …σατανά».

Σημειώνεται ότι σε ένα από τα σκετς, ο Μάρκος Σεφερλής σατιρίζει το Nemo, τον non binary νικητή της Eurovision 2024, με παραποίηση των στίχων του τραγουδιού της Ολλανδίας «Europapa», οι οποίοι έγιναν λόγος για να ξεσπάσουν οι χρήστες των σόσιαλ, κατηγορώντας τον για ομοφοβικό παραλήρημα. Φυσικά ήρθε και η αντίδραση του Μάρκου Σεφερλή σε όλο αυτό, ο οποίος τόνισε πως δεν τον πτοούν τα αρνητικά σχόλια.