Πυρά από απλούς πολίτες, καλλιτέχνες αλλά και από ανθρώπους της ΛΟΑΤΚΙ+ κοινότητας δέχεται τα τελευταία 24ωρα ο Μάρκος Σεφερλής. Ο γνωστός ηθοποιός βρίσκεται στο στόχαστρο αρνητικών σχολίων, μετά την απόφασή του να σατιρίσει τον φετινό νικητή της Eurovision, Nemo, μέσα από σκετς στην τελευταία του επιθεώρηση.

Ένα από τα πρόσωπα που πήραν δημόσια θέση ενάντια στη σάτιρα που επέλεξε να κάνει ο Μάρκος Σεφερλής για το Nemo ήταν και η νεαρή ηθοποιός, Ζωή Γεράζη, η τηλεοπτική «Ειρήνη» από τη σειρά του MEGA, «Η Γη της Ελιάς». Η ίδια αναδημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ένα story με κείμενο κατά του ηθοποιού με αφορμή το συγκεκριμένο θέμα και έκτοτε άρθρα κυκλοφορούν στο διαδίκτυο με τίτλους που αναφέρουν πως η ηθοποιός του επιτίθεται.

Ο Μάρκος Σεφερλής απάντησε με ιδιαίτερα αιχμηρό λόγο σε όσα αναπαρήγαγε η Ζωή Γεράζη, δίνοντας έμφαση στην επαγγελματική διαφορά και την εμπειρία που τους χωρίζει.

«Καταλαβαίνετε τώρα ποια είναι η διαφορά! 1. Η νεαρή πρωτοεμφανιζόμενη ηθοποιός αποκαλείται από τον δημοσιογράφο ως «η Ειρήνη από τη Γη της Ελιάς». Ο ηθοποιός, συγγραφέας, σκηνοθέτης, θιασάρχης, τηλεπαρουσιαστής, θεατρικός και τηλεοπτικός παραγωγός με παρουσία 35 χρόνων στον καλλιτεχνικό χώρο, έχει ονοματεπώνυμο: Μάρκος Σεφερλής!

2. Η νεαρή πρωτοεμφανιζόμενη ηθοποιός, δεν γνωρίζω αν εκτός από την τηλεόραση έχει εμφανιστεί σε κάποιο θέατρο. Ο ηθοποιός, συγγραφέας, σκηνοθέτης, θιασάρχης, τηλεπαρουσιαστής, θεατρικός και τηλεοπτικός παραγωγός με παρουσία 35 χρόνων στον καλλιτεχνικό χώρο, όλοι γνωρίζουν ότι τα τελευταία 20 χρόνια διαθέτει δύο από τα μεγαλύτερα θέατρα της Ελλάδας, στα οποία και εμφανίζεται ανελλιπώς! Τα συμπεράσματα δικά σας!», έγραψε χαρακτηριστικά ο Μάρκος Σεφερλής σε ανάρτησή του στο Instagram.

Η Ζωή Γεράζη αντέδρασε άμεσα και θέλησε να ξεκαθαρίσει τη θέση της, σημειώνοντας μέσω Instagram πως το επίμαχο κείμενο δεν την ανήκει αλλά η ίδια απλώς το αναπαρήγαγε.